4.9.2010

Makaronia ja juustoa

En ole koskaan käynyt jenkeissä, joten suurin osa Amerikka-tiedoudestani tulee televiission kautta. On muutamia ruokia, jotka ovat telkkarista tulleet tutuiksi. Yksi esimerkki ovat pop-tartsit, toinen makaronin ja juuston yhdistelmä, mac'n'cheese.

Ostin paketin Kampin K-Supermarketin jenkkihyllystä. Hintaa kertyi 2,5 egeä. Aika paljon pikkumäärästä makaronia ja juustokastikepussista, mutta olipahan paketti pitkän matkan tullutkin. Ja olipahan hyvää.

Valmistaminen oli yksinkertaista. Keitetään makaroni, valutetaan se ja lisätään margariinia, maitoa ja kastikejauhe. Kaikki sekaisin, setti lautaselle ja ääntä kohti. Yksinkertaisen ja epäterveellisen hyvää. Ei varmasti liian usein nautittuna herkkua, mutta toisinaan kyllä. Ja voitti muuten ne suomalaiset juustopastaeinekset 15 - 0.

Pitäis perehtyä ehkä internetin maailmaan, jos sieltä löytyisi hyvä mac'n'cheese-resepti. Ei tarvitsisi hirveitä hintoja maksaa k-kaupoissa. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan ainakin kertaalleen tätäkin settiä. Ei tuossa lautasella näytä kovinkaan houkuttelevalta, mutta masu tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti