19.9.2010

Odotusten mukaisesti...

Otsikko on vähän turhan provokatiivinen, kun se viittaa Jussin Doc Oetker Tonno -artikkeliin. Jos tarkkoja ollaan, odotin pizzan olevan hyvä, mutta toisin kävi. Siis tämänkin artikkelin otsikko pitäisi kai olla "Ennakko-odotusten vastaisesti".

Long story short, Jusa kirjoitti taannoin, miten mainittu tonnikalapakastepizza on mainettaan parempi. Muistelin joskus sellaista syöneeni ja olin epäileväinen, mutta luotan Jussin ruoka- ja naismakuun melkoisesti, joten annoin tonnollekin toisen tilaisuuden.

Mutta ei. Ei tää vaan toimi: tästä pizzasta puuttuu täyte. Täyte on se aines, joka saa sinut tuntemaan, että sinä syöt jotain. Se voi olla yksinkertainen salamiviipale tai kunnon kasa kinkkua. Tässä pizzassa ei ole täytettä, on vain erinäisiä aineksia, jotka muodostavat pehmeän massan pizzan päälle.

Ei pizza huono ole, en sitä sano. Nälkä tuli ja meni, ja meikäläinen söi himoiten koko kiekon. Homma on kuitenkin niin, että ei Dr. Oetker varmaan huonoa osaisi tehdäkään. Ja homma on myös niin, että en tätä aio ostaa enää toiste, sillä ne muut vain ovat niin paljon parempia.

Jälkikysymyksenä kysyttäköön, että ärsyttääkö ketään muuta se, että sitä parasta Ötkeriä ei tahdo saada mistään kaupasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti