27.9.2010

Voimalla uuteen aamuun

"Kun meno käy kovaksi, kovat alkavat mennä." Näin sanovat amerikkalaiset. Tänä aamuna - tai siis eilen, koska kirjoitan tämän ajatettuna - jouduin sen huomaamaan. Luomukanamunat olivat liian naturellejä eli pilaantuneita, joten tarvittiin kovia peliliikkeitä.

Sunnuntaiaamupala with bacon and eggs on jotain, mutta pelkkä pekoni on ehkä hieman outoa. Ei missään nimessä pahaa, mutta kuitenkin vaillinaista. No, ei hätää. Pekonin viereen käy melkein mikä tahansa, ja erityisen suositeltavana aamupalakaverina pekonille pidän tämän kokeilun jälkeen pizzaa.

Kyllä, tällä kertaa jotenkin itsekin yllätyin omasta kekseliäisyydestäni, mutta kunnon niin sanottu rehellinen aamupala kahvin, mehun ja pekonin kanssa suorastaan huusi rinnalleen pizzaa. Tämä ei ehkä ravintoympyrätieteilijöiden mieleen olisi, mutta hyvää oli. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että kokonaan en tuota pizzaa jaksanut syödä, mutta aamupäivä on aamupäivä.

Täytyy muuten mainita, että joko ruokavalioni tai se, että olen blogista lukenut omasta ruokavaliostani, on alkanut vaikuttaa. Viikonloppuna nimittäin mietin, että olisi todella mukava syödä koko viikon ajan pelkkää salaattia. Huolestuttavaa! Onneksi tänä maanantaina minulle tarjotaan lounas keskimääräistä paremmassa ravintolassa, niin en voi moista höpsöttelyä aloittaa. Jos ruoka on ilmaista, ei kannata säästellä.

3 kommenttia:

 1. Ihan jo ensimmainen lause alkoi naurattamaan. Voi sinua, Herra Meri.

  VastaaPoista
 2. Ja lasissa on Marlin tyrni-mandariini-appelsiini +C&E -mehua...

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että ruuti on vielä kuivaa :)

  Ja anonyymille tiedoksi, että en muista, mitä join. Joku terveysvaikutteinen tavara kieltämättä täydentäisi ton annoksen hyvin.

  VastaaPoista