30.9.2010

Metsien parasta antia

Tää kuva on ollut jonossa blogiin jo vaikka kuinka pitkään. En ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa tästä mitään hehkutusta. En nytkään runoile pitkään, mutta esitän kysymyksen.

Kyseessä on mustikkapiirakka a'la vaimo. Kysymys kuuluu, löytyykö metsästä mitään parempaa kuin mustikka ja voiko mustikoista tehdä mitään parempaa kuin piirakan? Kysymyksiä olikin näemmä kaksi. Mutta äkkiseltään meikäläiselle ei tule mitään mieleen.

Huomaatkaa muuten esillepanon kauneus. Leikkeleastia ja joku vihannesveitsi Kupperwarelta. On varmaan ollut jotain tärkeitä vieraita, kun on parasta pantu pöytään!

4 kommenttia:

 1. onko toi pulla- vai murotaikina? pulla on nimittäin parasta.

  VastaaPoista
 2. Epäilen vähän että metsästä parempaa löytyy kuin mustikat, ja niistä tuskin myöskään saa parempaa kuin mustikkapiirakkaa (tosin itsellä keliakia joten esim. mustikkarahka on parempaa kuin glut. mustikkapiirakka :D)

  Ps. Tästä postauksesta tuli mieleen ehdotus seuraavasta äänestyksestä tuonne sivupalkkiin: kuuluuko mustikkapiirakka tehdä pullataikinaan, murotaikinaan vai johonkin muuhun

  VastaaPoista
 3. Mustikkapiirakassa voisi olla poll-ainesta, onhan se ainoa herkku. Siihen on vain vaikea mitään pohjustusta kirjoittaa, kun en ole koskaan tehnyt moista, ehkäpä tähän jotai keksitään.

  Tässä taisi olla pullapohja, mutta vaimo varmistakoon.

  VastaaPoista
 4. Pullapohjallinen on. Tässä asiassa on kahta koulukuntaa, joista äitini kuuluu pullataikinallisten lahkoon ja kasvattanut minut osaksi sitä.

  VastaaPoista