9.9.2010

Cowabunga!

Tiedättekö mikä yhdistää allekirjoittanutta ja kilpikonnia? Kuulemani mukaan molemmilla on suuri mahdollisuus kärsiä virtsakivistä. Näin kollegani minua valisti. Kiitos vain tästäkin tiedosta.

Ilmeisesti näin asia kuitenkin on, että virtsikset tässä uhkaavat. Kolan lipittäminen (tai kai kaikkien vastaavien herkkujen juominen) aiheuttaa näitä saostumia. En tiedä miksi, ehkä syynä on juoman nautinnollinen hapokkuus tai joku. Todella epäreilua, miksi kaikesta nautinnosta aina uhkaillaan ties millä?

Eikä siinä mitään, kyllä tiedän, että pizzan syöminen ei ole terveellistä ja että pekoni tappaa. Kestän kuitenkin lihomisen uhan, kuoleman ja muun. Sitä, kestänkö heppiini joutuvan kiven, en todellakaan tiedä, mutta jotenkin epäilen sitä. Vahvasti.

Pitäis ehkä perehtyä aiheeseen enemmän. Jos jonkun veli on lääkäri, niin voisi ottaa asiakseen kysellä, että mikä mahtaisi neutraloida kolan kiveyttämisefektin ja kertoa meille muille. Se nimittäin on varmaa, että kolapuun nektarin kulutusta en aio vähentää. Nytkin vetäisin tuon kuvan tölkin saunan päälle. Kuuma mies ja viileä alumiini ovat hyvä yhdistelmä.

Niin, ja syytä kilppareiden virtsakiviherkkyyteen en tiedä. Ehkä nekin salaa hölii kolaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti