20.9.2010

Miks Mezzo Mix?

Taisi olla taannoisella Lapin kaukopartioretkelläni, kun silmäni osuivat ensimmäistä kertaa limuhyllyjen tulokkaaseen, Coca-Colan perheestä ponnistavaan Mezzo Mixiin. Hieman myöhemmin luonnollisesti kotiutin sitä putelin testattavakseni, mutta enpä saanut aiheesta kirjoitettua.

Tälle kola-appelsiinijuomalle voi ennustaa lyhyttä visiittiä virvoitusjuomavalikoimiimme. Se ei ole oikein mitään. Kola ja appelsiini voisivat sinänsä olla ihan hyvä yhdistelmä. Se maistuisi käytännössä Mac-mehujäältä, eikö? Sehän oli se musta, jota sai ainakin ennen, jos ei yhä. Jokainen lapsena limsoja sekoitellut tietää, että Macin maku oli ilmetty kokiksen ja jaffan sekoitus.

MM:n mausta en tiedä, se oli sen verran pliisu, että ei jättänyt mitään jälkeä. Pahinta limsassa oli se, että se pettää lupaavalla mustalla värillään. Musta värihän on suorastaan pyhä, käyttäväthän sitä muun muassa (aidot) kolajuomat ja kahvi. No, aina maailmaan lisää pettymyksiä mahtuu.

Btw, huomasin tänään jälleen uuden limsamaun kaupassa käydessäni. Joku "vuodenaikatuote" Hartwallilta muistaakseni. Polar-jotakin, en muista tarkkkaan. Maku oli kai karpalo ja se yritti mainostaa itseään Lapilla. Odotan, että Jussi kertoo meille lapinmiehen sanan kyseisestä tuotteesta.

2 kommenttia:

  1. Oletin kovastikin laadukasta vaikutelmaa sen perusteella mitä työkaverini tätä kyseistä "ihmejuomaa" hypetti. Tosiasiassa kuitenkin tämä oli lähinnä hiilihapotettu versio laimeasta Cola Grandi-juomasta. Ei vakuuttanut, enkä usko Suomen ostajakunnan määrän olevan riittävän laaja tämän juoman ylläpitämiseen myymälän hyllyillä.

    Eetu
    http://timanttista.siirappia.com

    VastaaPoista
  2. Ihan SELVÄSTI muuttivat reseptiä suomen markkinoille, aka Enemmän happoa, vöhemmän makua. Ihan vitutti tuo siirto heiltä. Aina ostin Mezzoa kun kävin Munchenissä

    VastaaPoista