12.9.2010

Energiajuomaspotting

Euroshopperin energiajuoma, eli pissisbensa on blogimme toivotuimpia aiheita (yksi toive). Puolen litran tölkki maksaa euron ja saa maamme teinit käyttäytymään entistäkin huonommin ja hokemaan vittua kiihtyvällä tahdilla.

Artikkelin kirjoittamisessa on kestänyt kauan, koska olen yrittänyt olla juomatta näitä pahapyllyjä. En juo kahvia ollenkaan, kolaa kittaan, mutta liian myöhään nautitut energiajuomat haittaavat unta pirullisesti. Nössöä, mutta totta. Yleensä energiajuoman nykäisee silloin kun töissä joutuu ajamaan pitemmän pätkän yksikseen, muuten tulee harvemmin nautittua.

Koukkuunhan näihin jää, mutta näiden kanssa tarina tuskin päättyy Kamputsean kaduille enkä usko, että K-marketin gorillat tulevat sormia vähentämään energiajuomavelkojen takia.

Noh, itse nesteeseen. Harvemmin olen lurauttanut tätä litkua lasiin asti, mutta kuten ounastelinkin, kuseltahan se näyttää. Virtsan värihän johtuu kai siitä, että siihen on tarttunut kaikki rompe mitä keho ei halua, joten koostuuko energiajuoma kusenkaltaisista aineksista? Luultavasti. Ja melko suurella todennäköisyydellä tuo kampe aiheuttaa myös syöpää, ja melko varmasti se syöpä on myös luonteeltaan agressiivinen ja muutenkin alusta surkeaan loppuun saakka todella vittumainen epeli.

ES energiajuoma on mielestäni parhaimman makuisia litkuja genressään. Se maistuu energiajuomalta, siinä se. Se ei yritä olla mitään sen enempää, ei mitään mehupelleilyä, kahvinporoja tai appelsiiniä. Straight up ghetto shit. Puolen litran töberö on ehkä himpun verran liikaa jos haluaa tukahduttaa vain makua kohtaan kasvavan himon. Jos ei jaksa/uskalla juoda kaikkea, kaataa loput maahan ja pian voi nähdä pari pörrötukkaista legginssiteiniä nuolemassa asfalttia.

Mainitsemisen arvoinen, jo ES olut-jutussa sivuttu seikka on Euroshopperin tuotteiden uudelleen brändäys! Omasta mielestäni tällä hetkellä kaikkien ES tuotteiden pakkaukset ovat helvetin tyylikkäitä ja yksinkertaisia. Todella raikas ilme, joka henkii edullisuutta ja järkkymätöntä laatua. Check your local K-kauppa, fool!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti