18.9.2010

Hessu for Mayonnaisor!

Hese vs. Mäkkäri äänestyksemme loppusuoran kunniaksi kävin nappaamassa nykyisen Hesburger kampanjatuotteen elimistööni. Jättituplajuusto vaikutti nimensä puolesta lupaavalta pakkaukselta. Jätti, tupla ja juusto sanojen kolmiyhteys ei voi pettää.

Eikä pettänytkään, käyn nimittäin harvoin hesessä, ja aina majoneesin pehmeys ja kyky liukua verisuonteni tukkeeksi vetää hiljaiseksi. Se vaan sopii hamppariin. Eihän tuo JTJ mikään jumalburgeri ole, mutta kiva tuttavuus ja sisälsi riittävän määrän haukkauksia, jotta sitä voisi markkinointimielessä jätiksi kutsua. Jos mielessäni olisi ollut ateria, niin olisin luultavasti ottanut mega- tai kerrosmakian. Classic shit.

En aio artikkelissani mustamaalata mäkkärin liian suolaisia, kuivia ja pahvisia purilaisia, niissäkin on puolensa. Eivät ne huonoja ole, etenkään euron juustot ja klassinen tuplajuusto, mutta jos valinta täytyy tehdä näiden kahden välillä.. HESBURGER MOTHERFUCKER!

Hauska yksityiskohta Hesberberin reissullani oli myös kuitti, tai paremminkin jumaluuden summa. Ostin jättituplajuuston ja pienen kolan, yhteensä 6,66€. Kunnon Damien tason murkinaa siis. Etenkin kortilla maksaessa tiliotteeseen tulee hauska "Hesburger -6,66" osio. Suosittelen.

2 kommenttia:

  1. Ei, ei ja ei. Kebabhamppaa on kulutettu, paras Hesen kampanjoissa. Hese VAIHTOEHTONA toimii, mut mäkkäri on kingi. Kokeilkaas El maco -hampparia leivänvaihdolla hb-sämpylään, parhautta! :)

    VastaaPoista
  2. Mäkkäri on paljon parempi kun joku vitun "hese" !!

    VastaaPoista