7.9.2010

Vaihteeksi sitä parempaa

Euron juusto on kova juttu, se on muuttanut ainakin Koiviston elämän, epäilemättä monien muidenkin. Euron makia menee hyvin pienikokoiseen hätänälkään, nälkästopperina tai appetizerinä. Mutta ateriana se, tai muut Mickey Deen jutut on aika huono valinta.
Otetaanpa vaikka Big mac-ateria. Burgeri on pieni ja koko hommasta jää suolainen ja tönkköinen fiilis. Kola tietysti pelastaa, mutta en ole koskaan vakuuttunut Mcdonaldsin aterioista.

Aterioissa käännyn Hesburgerin puoleen. Monet eivät lämpeä Hesen majoneesimeiningille, mutta omalla kohdallani that shit is right up my alley. Hesen kerrosmakia on vertaansa vailla (mega-ateria what up!), eikä syy ole pelkästään majoneesi, vaan jokin vielä pienempi yksityiskohta. Mäkissä lisukkeina on tarjolla ketsuppia, pippuria ja muistaakseni suolaa. Hesessä (ainakin useimmissa) on tarjolla noiden lisäksi grillimaustetta! Ranulit ilman grillimaustetta on vähän sama kuin Ol' Dirty Bastard selvinpäin, ei mitään järkeä!

Tästä päästäänkin uuteen kansanäänestykseen, jossa tiedustelemme vanhan viholliskaksikon paremmuutta! McDonalds vai Hesburger? It's on! Äänestys kestää taas puoli kuukautta, joten tässä on ihan hyvin aikaa käydä testaamassa.

3 kommenttia:

 1. Pakko muuten avautua tässä tuskaisesta salaisuudestani. Olin Hese-mies ennen kuin aloin heilastella ihmistä, joka nykyään tunnetaan nimellä "Koiviston vaimo". Niin se käy. Kaikille majoneesit eivät kelpaa.

  Tässä tapauksessa itse olen ns. molempikätinen, mutta juurikin tuo juusto vie voiton Ronaldille. Hesestä kaipaan lähinnä kurkkumajoa. Ja Tampereen Keskustorin iloisinta - nyttemmin muihin töihin siirtynyttä - myyjätärtä :D

  VastaaPoista
 2. Mites noi muut? täälläkin jo aiemmin mainittu Scan, tai kaikkien kunkku Snacky!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjeestäsi Ville.

  Mä en tiedä, mun päässä ainakin Hese ja Mäkki kilpailevat keskenään ja ovat nimenomaan ainoat toistensa veroiset hampparikilpailijat Suomessa. Ne ovat levittäytyneet suurimpaan osaan maata useilla putiikeilla.

  Turun - yksi - ongelmahan on, että sieltä ei ainakaan pari vuotta sitten löytynyt kuin yksi Mäkkäri, btw. Mutta oli se yksi kuitenkin.

  VastaaPoista