8.9.2010

Shake Ali Hassan

Kyse ei nyt ole mistään Dubain sheikistä, joka rakentaisi keskelle merta ripulipaskan muotoisen saarirakennelman. Eikä kyse ole myöskään Keliksen 2003-vuoden megahitistä, vaan nyt puhutaan siitä että nakataan samaan mukiin jätskiä, maitoa ja jotain muuta helvetin hyvää ja pistetään sauvat surisemaan.

Omaan peruspirtelöön tulee laitettua 1/5 litran vaniljajäätelöstä, maitoa sen verran että jätski lilluu sopivasti, mansikoita jonkin verran ja jos oikein keulii niin nakkaan vielä kaakaojauhetta (ihan vaan O'boy kamaa, ei mitään Intian pajumetsistä salakuljetettua raakasuklaata, joka parantaa MS-taudin, syövän ja suhteellisuudentajun). Mikäli ei diggaile siitä että mansikat tuo vähän hommaan tekstuuria, voi ne jättää pois tai korvata banaanilla. Pelkällä kaakaollakin pirtelöstä tulee erittäin pätevä, vaikeahan jäätelön ja kaakaon kanssa tuhertaessa on ryssiä.

Itse tykkään laittaa jäätelöä reilummin, arvostan sitä että pirtelö ei ole aivan täyttä litkua. Tulee semmoinen outo fiilis että juo jäätelöä, ja sellaistahan kannattaa tavoitella.

Ai niin, tässä vielä vinkki: Jos pirtelön poraamisen loppuvaiheessa sekaan heittää vaikka vajaan desin kolaa ja täräyttää vielä sekoittimella, pirtelö saa lisää hapokasta kuohkeutta.

P.S. Hesarin nettiversio alkaa kuvituksillaan tunkea meidän blogin apajille, stay away Sanoma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti