26.9.2010

Kaken pizzalla

Kemin Puistopaviljongilla sijaitseva Pizzeria San Milano mainostaa olevansa "Lapin maistuvin". Yleensä bullshit radar tunnistaa moiset julkeudet kusetukseksi tai pelkäksi sanahelinäksi, mutta tässä tapauksessa on kyllä pakko joustaa. Ihan oikeasti Kemin urheilukatu ykkösestä irtoaa pohjoiskalotin parasta lättyä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kilpailukykyiseen sillä tavalla, että lätty on parhaimmasta päästä ja siitä mielellään maksaa soveltuvan määrän kopekoita. Melkein voisi sanoa että maksaessaan tästä lätystä, ei sijoita vain ravintoon, vaan myös elämykseen. Eikä iloinen ja hyvä palvelukaan ole huono juttu jos ravintolassa tykkää käydä. Ettei mene ihan hehkutteluksi (ilman korvausta), niin kerrotaanpa päälimmäiset fiilikset itse lätystä.

Blogimme lukijoita varten testasin nimikkopizza San Milanon. Listalla taisi täytteiden määrä rullata jo toista riviä. Onnistunut makunautinto syntyi tällä kertaa kombottamalla: kinkku, tonnikala, katkarapu, ananas, aurajuusto, ja valkosipuli. Juomaksi iso tuoppi kolaa. Nautintoa hidasti vain seurueeni eräs mieshenkilö joka tilasi anjovista sisältävän pizzan. HYI SAATANA! Iljettää oikein tuollainen poikkeavuus ja piittaamattomuus muiden herkkiä tunteita kohtaan.

Noh kuitenkin, 7,70€ köyhdyin Lapin maistuvimmasta pizzasta ja se ei mielestäni ole paljoa, eikä edes kovin paljon liioiteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti