17.3.2011

Bringing back the cherry

Kuva: Jussi "Apollo" Leinonen
"Neitsyys meni ja vikisi mennessään", sanoi typy, kun ladosta könysi. Niin se on, on asioita, jotka menevät kerran eivätkä sitten palaa. Tai ainakin asiantilan palauttaminen vaatii käyntiä Tiina Jylhän klinikalla Virossa. Joskus kuitenkin kaivatut asiat palaavat takaisin itsellään.

Niin voi olla käymässä even as we speak, mina damer och herror. Katsokaas, kysehän on Cherry Cokesta, tuosta jumalien nektarista. Sitä myytiin taannoin vähän aikaa, mutta ei enää. Siis Suomessa pullotettua inhimillisen hintaista versiota.  

Limited edition, voi jumaleisson. Kirosin tuota asiaa joskus taannoin blogissa. Se tekstihän pullojen kyljissä oli, mutta luulin sitä huonoksi vitsiksi, sillä miksi kukaan tekisi moista herkkua vain vähän aikaa? No totta se teksti tiesi, kun kola katosi. Nyt kuitenkin on merkkejä siitä, että ehkä järki on voittanut.

Jussi "Mä olin yleisön suosikki Vuoden lehtikuvaaja -skabassa" Leinonen nimittäin osti kuvan pullon Hellsingin asematunnelin Koosta. Siinä on kolme lupaavaa asiaa: se on Cherryä (1), siinä on suomietiketti (2) ja etiketissä ei lue limited edition (3). Ja neljä: sitä ylipäätään oli kaupassa. Lupaavalta näyttää, ehkä saamme Cherryn takaisin. Onko joku jo nähnyt pulloja kaupoissa? Onhan 1,5-litrainenkin tulossa?..

Muistakaa kuitenkin: kuulitte tänkin ekana Palliksesta.

13 kommenttia:

 1. Palautuukohan Jylhan klinikalla neitsyys vaikka hymen palautuisikin vanhalle paikalleen vai onko cherryn poppailussa kyse muustakin? Siinapa muuten nappara aasinsilta tuohon neitsyiden nektariin, Cherry Cokeen, ja mietittavaa impeyden syvimmasta olemuksesta.

  Suuria on kysymykset elamassa.

  "If God doesn't exist, who wrote the bible?"

  VastaaPoista
 2. Hep! Minä näin pikkukylän ääsmarketissa tai k-kaupassa cherryä, en harmikseni voinut ostaa, koska on meneillään kolaton kevät.

  VastaaPoista
 3. Ainakin rovaniemen citymarketissa eilen näin 1,5 litran cherryä. Ihan palliksen ansiosta, aiemmin en kyseistä juomaa erityisesti ole huomioinut. Nyt kuitenkin joka kerta limonaatihyllyn luona olen silmä kovana kolaan.

  VastaaPoista
 4. Pitääkin käydä kaupan tai parin kautta kattomassa josko tuota herkkua löytyis. Ilmottelen saaliista. -->

  VastaaPoista
 5. kuusamossa kans 1.5l cherryä mmm

  VastaaPoista
 6. Joo, Kampin K-Superissa oli kans, ei mitään limited-merkintöjä. Aijjai, Neuvosto-Suomessakin.

  VastaaPoista
 7. Koffin myyntiedustaja sano et Cherry tulee taas kesäks takasin kun viime kesänä meni niin hyvin. Ei tosin ollu puhetta että tuleeko jäädäkseen tarkemmin, mutta siis käsitin tosta termistä kesäksi että vain kesän ajaks.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tiedosta. Syksyllä nähdään kannattaako Koffin osakkeet myydä vai ei.

  VastaaPoista
 9. http://www.dessertsforbreakfast.com/2011/03/open-letter-to-paula-deen.html

  VastaaPoista
 10. NONI. TOSI MUKAVA KUN KAIKKI LAHDITTE MUKAAN TAHAN HERATTELEMAANI FILOSOFISEEN KESKUSTELUUN!

  VastaaPoista
 11. Elli, sori. Alkoi vaan puistattaa kun mainitsit jumalan.

  VastaaPoista