26.3.2011

Onko Carrolsia olemassa?

Ja äänestys alkaa nyt. Kysymys on yksinkertainen: onko Carrolsia olemassa vai ei?

Nyt ei ole kysymys nietzscheläisestä filosofoinnista, vaan siitä että haluan tietää mielipiteenne siihen, onko Carrols Carrols vai pelkkä Hese, jossa hampparit kääritään eri papereihin ja myyjillä on erilaiset nutut. Kirjoitin taannoin Carolina-ateriasta, ja kommenttiosuudessa tästä oli kahta mielipidettä.

Lukijan opastamana annoin paikalle toisen mahdollisuuden tämän äänestyksen aikaansaamiseksi. Menin paikalla ja kansalaisjournalisoin Clubiaterian. Tuomio on tylyhkö.

Ensinnäkin perunat. Ne on ihan Hese-perunoita, juurikin samanlaisia. "Totta kai ne on Hese-perunoita, dorka, kun Hese on ostanut paikan ja ne käyttää samoja emmeitä. 
Tämä ei ole uutinen!" ajattelee tällä hetkellä Rami Etelä-Karjalasta. Aivan Rami, olet oikeassa, mutta pointtini on se, että jos menee paikkaan A syömään, ei halua mielleyhtymiä paikkaan B. Samahan se olisi painella suoraan B:hen. Eli miinus.

Kolakuva on tuolla ylhäällä. Kolme jääpalaa. Come on... Miinus.

Entä purilainen? Se oli ihan hyvä, mutta sama ongelma kuin perunoissa, sillä erolla että tämä viittasi C:hen, nimittäin ÄmCeehen. Hamppari oli Big Mac Carrolsin takki päällä. Hamppari oli kuitenkin ihan hyvä, joten tästä tulee plus-miinus-nolla.

Siinä mielessähän tämä on hyvä combo, että jos joku haluaa syödä Bic Macin Hesen ranskalaisilla, niin Carolla se onnistuu. En vaan tiedä, kuinka yleinen toive tuo on. Kokonaisuutena kokemus muistuttaa mielestäni huorissa käymistä. Hampurilaisateria on periaatteessa samanlainen kuin muualla, mutta jotenkin halpa olo tulee. Tuntuu, että vastapuoli jotenkin petkuttaa, se vain esittää jotain, mitä se todellisuudessa ei ole.

Ajattelen, siis Carrolsia ei ole enää olemassa.

4 kommenttia:

 1. Nyt kipinkapin testaamaan Hesen Pepperoni-cheddar hamppari! Hyvä välipala ainakin näin sunnuntaina kun on Juha kylässä.

  A.Mälsä

  VastaaPoista
 2. For me Carrols is dead! Jätän väliin ko. paikassa ruokailun pelkästä protestihalusta. Jos hese-limppuja haluan syödä, menen tuohon sinipunaiseen rasvamajoneesitemppeliin. Miksi ostaa brändi ja pilata se?

  VastaaPoista
 3. Kolme jääpalaa! Olen monesti miettinyt, kehtaanko pyytää mäkkärilimuuni kolmea jääpalaa, koska; täyslaidallisen jääpala-annoksen pelkään vievän arvokasta tilaa itse limulta ja toisaalta ilman jäitä limu on hetkessä lämmin.

  Kolme, neljä jääpalaa olisi ihanteellinen.
  En ole kyllä vielä kehdannut pyytää, en halua räkää limuuni.

  VastaaPoista