9.3.2011

Kun ei saa sitä, mitä haluaa

Helkkari, kun en saa penniäkään siitä, että kehun jotain paikkaa Palliksessa. Pitäisi melkein haukkua hyvät paikat, niin aina pääsisi kivasti istumaan loossiin, kun väki vähenisi. Näinhän tietysti kävisi, kun tuhannet lukijamme lukevat Pallista kuin Renny Harlin Raamattua ja seuraavat sankareidensa ohjeita. Näin se on, ja vastaanväittäjille voisin antaa perus suomalaisen reilun deadlinen, eli erotkaa tänään kello 18 mennessä, please.

Mutta en lähde sille linjalle, vaan elän puhtoisesti kuin Charlie Sheen. Helkkari, en oikein keksinyt mitään järkevää tapaa upottaa CS:ää tekstiin, mutta pakko oli. Mies todellakin on viimeaikaisilla teoillaan ansainnut tulla pallistetuksi. Mutta asiaan, sanoi Pontius Pilatus, kun rautakaupasta tuli.

Kuvassa on siis Stone'sin club sandwich. Hyvä. Söin paikassa, vaikka mestan pormestari yritti kieltää. Ruokaretken aikana tapahtui jotain epäsuomalaista kivaa myös, mikä nosti kyllä paikan pisteitä entisestään. En nimittäin saanut sitä olutta, jota olisin halunnut, kun satsissa oli ilmeisesti jotain outoa.

Ei siinä mitään, jouduin vain juomaan saksalaisen vehniksen sijaan suomalaista. Syötyäni maksoin laskun, kuten systeemiin kuuluu ja satuin törsäämisiäni ihmetellessäni huomaamaan, että olin saanut oluen kummallisen edullisesti. Kuitissa juoma ja sen koko oli oikein, mutta hinta oli väärin. Vähän liian hyvä sattuma ollakseen joku tietokonevirhe. Lienee siis ollut pieni kompensaatio siitä, että en saanut sitä, mitä halusin. Parilla egellä ei ole mulle sen enempää merkitystä kuin Stone'sille, mutta arvostan elettä.

Vielä kun joku antaisi alennusta siitä, että elämässään ei saa sitä, mitä haluaa.

3 kommenttia:

  1. Onko sitten hyvä vai huono asia, mutta kyseinen ravintolahan mainostaa tällä hetkellä sloganilla "Hana kuin hana 4,50"...

    VastaaPoista
  2. Onko näin? Haha, no jumalauta. Perun puheeni, eli vain ruoka oli hyvää.

    VastaaPoista