10.3.2011

Pallolaajennuksen maailmankuva leviää (eli näin Leinosta riistetään)

En nyt löydä - yllättäen - etsimääni artikkelia, mutta kaikkihan tiedämme Jussin mieltymyksen kipata kebab-pizzerioista saatava lisukesalaatti lätyn päälle ennen syöntiä. Hieman outo tapa, mutta olen kokeillut ja ihan hyväksi havainnut. Niin on ilmeisesti Rabbe myös.

Kuvassa ei nimittäin ole tietenkään salaatti, vaan pizza jonka sain tuollaisena eteeni Krunan Kotipizzasta the other day. Olin saanut raportteja tutuilta, että siellä olisi burgerpizza myynnissä. Idea burgeripizzastahan on myös meikäläisten kautta tullut, sillä kerroin siitä joku viikko sitten. Aika nopeasti R reagoi, siitä pisteet.

Kotsarin BurgeripizzaLeinosenTyyliin oli ihan jees. Otin sen lisäpekonilla, kun sellaista kysyttiin. "Tuleeko pekoni?" -kyssäriin on vain yksi vastaus, nääs. Pizzan täytteitä ovat kai jauheliha, cheddar, salaatti, suolakurkku tai joku sellainen burger-henkinen combo. Ei se kyllä hampparilta maistu, enemmänkin pizzalta, mutta se suotakoon anteeksi. Kannattaa kokeilla, jos etsii erilaista. Aika hauskaa vaan tuo salaattityyli, toivottavasti sä Jusa saat osasi noista pizzarahoista.

2 kommenttia:

  1. Näin Kotipizzan burgerpizzamainoksen telkkarissa. Sinnä sanotaan "Pizzasta vetoa ettet ole maistanut mitään tallaista" tai jotain sinne päin. Tulin heti mieleen, että ennen mainoskampanjaa olin lukenut palliksesta hampurilaispizzasta.
    Onko siis niin, että Koti on sulle pizzan velkaa?

    VastaaPoista
  2. Jumaleisson, näinkö sanottiin? Mä en viimeksi syönyt Denniksessä hampparipizzaa, mutta aloin miettiä, että olenko sittenkin syönyt sellaisen aiemmin. Kyllähän hampparipizzassa on mun nimi kirjoitettuna kaikki ympäri se, joten ei olisi ihme.

    Pitäiskö laittaa sähköpostia Rabbelle? :D

    VastaaPoista