6.3.2011

Laskiaispullavaalit

Valmistauduin skippaamaan laskiaisriehan ja kastuneet kalsarit syömällä laskiaispullan. Se sisälsi mantsikkahilloa, onneksi. Myöhemmin huomasin että olisin aivan hyvin voinut sokkona ottaa myös mantelitäytteisen pullan. Hyi saatana. Miksei kukaan enää varoita hengenvaarallisista tilanteista isoilla kylteillä ja äänimerkeillä? Kerrankin kävi tuuri, pitäisi varmaan tehdä täys lappu kenoa tänään.

Ruokablogi Pallolaajennuksessa kuittaamme laskiaisen, pullat, märän perseen ja vaurioituneen häntäluun äänestyksellä parhaasta täytteestä laskiaispullan sisälle. Kermavaahto on vakio, mutta entäs loput? Mikä mömmö valuu pullaa haukatessa rinnuksille?

Kuten aina, äänestyksen löydät tuosta oikealta. Äänestys on auki poikkeuksellisesti vain laskiaispullasesongin ajan eli noin pari päivää.

Elämme muutosten aikaa, joten suosittelen että nukkuvienkin puolue astelee areenalle. Ehkä nämäkin pullat satavat persujen laariin.

2 kommenttia:

  1. Jos mantelimassa (tai Soini) voittaa, lopetan Palliksen lukemisen, laskiaispullien syömisen ja itseni.

    VastaaPoista
  2. ömh.. No tietty sieltä pullasta pitää löytyä noi kaikki. Mutta jos noista pitäs vaan yks valita niin kai se sitte olis toi Timo Soini. Eihän nyt kukaan laskiaispullaa syö ilman hilloa, pelkällä mantelimassalla ja kermavaahdolla? Tosin pulla on yleensä niin paskaa, että vois jättää sen pullan syömättä ja syödä pelkät täytteet..

    VastaaPoista