3.3.2011

No kebab, no business

Olin tuossa Torniossa kauppakeskuksessa pizzalla. Katsahdin vapaasti kasvatettujen kurittomien lasten tahmaaman ikkunalasin läpi harmaaseen maisemaan, vain nähdäkseni miesten hilaavan Classic Pizzan valomainosta Hiacen takatilaan.  
Classic Pizza on epätoivoisesti yrittänyt pysyä pelissä mukana, osittain erittäin naurettavin keinoin. Suosittelen lukijaa virkistämään muistia lukemalla aiemmasta artikkelistani tuntemuksiani Classic Pizzan Guinnesstason rimanalituksista.

Minut valtasi suuri ilo kun näin kyltin laskeutuvan katon rajasta maahan ja siitä piiloon pakettiauton paskaiseen takatilaan. Olisi varmaan kannattanut jättää paskanjauhaminen vähemmälle ja pistää siihen pizzaan kebabia. Olisi ehkä jäänyt pari lanttia niille veteraaneillekin, joita mainostitte tukevanne veroja maksaessanne.

Onnea matkaan valitsemallanne tiellä, toivottavasti jostain päin Suomea löytyy dille joka maksaa paskasta laatutuotetta enemmän vain siksi, että se on kotimainen. Persuillahan menee galluppien mukaan hyvin, joten toivoa on.

3 kommenttia:

  1. Muutaman (monta!) muuttoa kaverin Hiacella tehneenä veikkaisin, että kyseessä on Transit :D

    VastaaPoista
  2. Kuulehan Koivari, se on hiace jos MINÄ niin sanon. Todellisuudessa minulla ei ole mitään tietoa. Mutta Jope on Kemistä ja se on Tornion vieressä. Joten se sopii. Kuinka monta classic pizzan logoa mahtuu pieneen hiaceen? You know?

    VastaaPoista