8.3.2011

Pepsillä on paikkansa

Maailmassa on paljon ikuisuuskysymyksiä. Miksi Juudaksen alkuperäinen evankeliumi kadotettiin, miksi Tony Halmeen annettiin levyttää ja kumpi on parempi Pepsi vai Coca-Cola? Nuorempana olin poliittisesti aktiivinen ja toin puoluekantani erittäin selvästi esille, olin siis Coca-Colan miehiä. Näin kypsällä aikuisiällä voin todeta, että hyvää tuo Pepsikin on.

Tärkeintä tässä debaatissa kuitenkin on se, että näillä kahdella juomalla todellakin on eroa. Mikäli et maista eroa, suosittelen sinun hankkiutumaan lääkärihoitoon välittömästi. Kerro heille tilanne ja he kyllä osaavat auttaa, vaiva saattaa vaatia leikkaushoitoa.
Pepsi on jotenkin pehmeämpää, kenties hieman hapantakin. Kokis hyökkää kuin maahanmuuttokriitikko raiskausuutisen perään, Pepsi on vähän miedompaa.

Pepsin puolesta puhuvat myös sen edullisempi hinnoittelu ja ajoittain marketteihin ilmaantuvat tarjoukset. Joskus 4-packin saa halvemmalla kuin Subutexiä Ranskasta. Eräs Leijonaviinan juonnin ammattilainen kehui myös Pepsin lantrinkiominaisuuksia, kokis ei kuulemma sovi lainkaan Leijonan kanssa. Pakko kai se on uskoa. Pepsillä on tässä maailmassa paikkansa, vaikka yllättävän monta artikkelia ehdittiin tähänkin blogiin kirjoittaa ennen Pepsin laajamittaista noteeraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti