20.3.2011

Lukijapizzaa

Kuva: Jussi "play.com" Leinonen
Pahoittelen lukijoille, että viime päivät ovat olleet vähän hiljaisempia postausrintamalla. Ollut pientä ruuhkaa täällä kotitoimistolla. Toivottavasti olette kuitenkin selvinneet ilman pallispuutoksesta aiheutuneita itsemurhayrityksiä, onnistuneita itsemurhia ja/tai murhaitsemurhia.

Kyselin tuossa, että minkälaista pizzaa pitäisi tehdä. Leinographer oli tulossa käymään ja mietittiin pizzaa, mutta ei keksitty täytteitä. Hommahan meni munilleen, kuten Jussin kanssa usein, eli ei se ehtinyt "kiireisen aikataulunsa takia" kuuluisaa pizzaansa vääntämään, mutta ostinpa sitten Rainbown pizzapohjia.

Kiitos lukuisista herkullisista ehdotuksista. Oli jopa valinnanvaikeus. Valinnaksi osui lopulta nimimerkki Typyn pekoni-punasipuli-kapris -setti. En olisi esim. kaprista keksinyt itse varmaan laittaa, mutta toisaalta kattaus sisälsi turvallistakin valintaa, kun se sisälsi pekonia. Sopiva liukuma kohti kartoittamattomia vesistöjä.

Pekonia en ollut itse aiemmin käyttänyt pizzassa. Ostopizzoissa se on aina vähän kirjoittamaton täyte. Toiset paikat tarjoavat liian löysää tavaraa. Itse ratkaisin dilemman paistamalla peksun kohtiskypsäksi ennen kuin heitin lätylle. Hyvä ratkaisu, hyvä minä. Pizza oli oikein mainio kokemus, kiitos Typylle siitä. Kokeilkaahan muutkin.

Täytyy melkein kuitenkin pistää kirjanmerkkeihin tuo sivu ja jos pizzaa tekee, ottaa joku trio arvioitavaksi. Ehkä kuitenkin sitä ennen deletoin kaikki ananasta sisältävät ehdotukset. Jukoliste jotkut eivät lukeneet ohjeistusta. Anteeksiantamatonta. Mutta siitäkin huolimatta pizzakasta sunnuntaita kaikille!

P.S. Nimimerkki Typy voi tulla noutamaan palkintonsa eli saunomaan mun kanssa ihan kuin hänelle itselleen sopii.

P.P.S. Leinonen totta kai otti tukkaan pöytäläpyssä. Meikä yhä undisputed champion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti