21.3.2011

Undisputed heavyweight champion of the breakfast

Kirjoitin jo aiemmin tässä kuussa unelmakaksikosta Rocky Bacon & Apollo Eggs, mutta äskeinen aamupalani oli niin tyrmäävä että on melkein pakko ottaa revanssi heti perään.

Nostin tasoa juomalla tavallisen kolan sijaan triumfanttisen paluun tehnyttä Cherry kolaa. Muuten.. Kuten kunnon kansalaisjournalistien kuuluukin, olemme Palliksessa seuranneet Cherryn tilannetta lähes herkeämättä. Tulevaisuudessakin toimimme uskottavimpana lähteenä kirsikanmakuisten juomien saralla. Elegantin makuaistin omaavat voivat siis huoletta bookmarkata ja likettää blogia facebookissa.

Monikulttuurisvitamiinipitoisesta ruokavaliostani huolimatta löysin itseni hikoilemasta kuumeisena, joten siivutin kokonaisen appelsiinin pekonin ja kahden munan kylkeen. En tiiä joko ne jaffat tulloo vai menikö ne jo, mutta hyvää oli. Kädentaitoiset lajitoverini tietysti kysyvät nyt mielensä sopukoissa, miksi siivutin enkä vain kuorinut? Vastaus on yksinkertainen. Appelsiinin kuoriminen on neliraajahalvauksen jälkeen vittumaisin asia mitä tiedän.

Tarkkasilmäisimmät voivat isommassa kuvassa huomata myös D-vitaamiinipitoisen ravintolisän. Jumalauta tämä alkaa muistuttaa niitä paskoja terveysblogeja, joita kukaan ei lue. Anteeksi. Onneksi seuraava postaus käsittelee sisäfilettä..

7 kommenttia:

 1. voi tuskan parahdus.näitä teijän tekstejä on ihan epäinhimillistä lukee nälkäsenä!

  (kylläisenähän nää kyl ihan menettelee)

  -R

  VastaaPoista
 2. Nyt on ällö taustakuva.

  VastaaPoista
 3. onneks se ällö lihatausta vaihtui, huh:D

  VastaaPoista
 4. Näin vaalien alla pyrimme miellyttämään! :D

  VastaaPoista
 5. Vaalien alla mielistelemme, mutta vaalien jälkeen lyömme taustalle jauhelihataustan. Filetausta oli musta hyvä, mutta jauhis olis liikaa varmaan mullekin.

  VastaaPoista
 6. Appelsiini kuoriessa ruikkaa aina silmään.aina.ja se vittu kirvelee.

  VastaaPoista
 7. Jos vittu kirvelee, niin kannattaa hakea apteekista salvaa.

  VastaaPoista