13.3.2011

Betonia perunoiden nimikkeellä

Rainbow jumalauta pettänyt kahdesti. Ensin pyttipannun osalta aiemmin tällä viikolla ja nyt valkosipuliperunoissa. En tiedä, mitä helvettiä ne käyttää perunoina, mutta vaikea uskoa, että ne normaaleita perunoita olisi.

Spydäriä lämmitin antaumuksella ja taidolla, mutta silti osa perunoista oli ikävän kovia. Tänään possunlihan kaveriksi lämmittämäni valkosipuliperunat jumalauta petti totaalisesti. Uuni oikeassa lämmössä, aika vähän yli määrätyn ja perunat olivat kovia. Helvetisti yliaikaa ja perunat muuttuivat muhuksi, mutta olivat silti kovia. Helvetti, mikä paskaa.

Meinasi leipoa ihan kunnolla kiinni. Onneksi sattui olemaan jostain syystä eilistä riisiä jääkaapissa, vaikka monesti ei moisia säästellä, kun niitä kuitenkaan tule syötyä. Nyt tuli ja pelastui se, mikä saattoi. Mutta tässä a word of advice: älä osta Rainbown valkosipuliperunoita. Pakastevalkkarit on mielestäni ihan jees, koska ne on niin helppoja. Tarpeeksi harvoin syötynä menee. Mutta pitänee ensi kerralla ottaa taas hyväksihavaittuja "merkkituotteita".

1 kommentti:

  1. Vähänkö hienoa, vessanpönttö josta voi peilata itseään ? :D

    VastaaPoista