14.3.2011

Italian Bitch Motherfuckin' Truth!

Kuvan Spicy Italian ei liity tapaukseen.
Söin leivän. Se oli 30cm pitkä ja siihen tuli kinkkua, salamia ja pepperonia. Kokojyväleipään laitettiin myös erinäisiä kappaleita monimuotoisesta luonnostamme, valkosipulisoossia ja vähän Hot Louisiana kastiketta. Mausteina oreganoa ja mustapippuria, suolan jätin pois koska se tappaa varmemmin kuin tsunami.

Jos Suomessa olisi laillista mennä naimisiin leivän kanssa, se olisi tämä leipä. Persut eivät salli edes homojen avioliittoa, joten en lyö vetoa miehen ja leivän pyhästä yhteydestäkään. Aina voi toivoa kuitenkin. Veisin leivän häämatkalle Haaparannalle, ostaisin tölkin Dr. Pepperiä ja harrastaisimme todella ällistyttävää threesomea auton takapenkillä.

Tässä leivässä on luonnetta. Se on lihaisa, mutta silti kevyen rapea. Olen hyvin harvoin pitänyt suussani mitään näin maittavaa 30 senttistä asiaa. Toisin kuin me ihmiset, tämä leipä on kaikin puolin täysin tasapainossa. En muuttaisi siitä mitään. En lisäisi edes pekonia! Meillä ihmisillä, kansakuntana, lajina on paljon opittavaa tämän kaltaisilta leiviltä. En pistäisi pahaksi jos tämä leipä opettaisi lapsiani ala-asteella.

Ajatellaanpa vähän. Miksi leivässä on molempia salamia ja pepperonia? Tavallisessa, kuolevaisessa, leivässä olisi korkeintaan toista näistä makkarapuun hedelmistä. Vastaus on yksinkertainen, koska se on mahdollista! Tämä leipä ei jätä mitään epäilyjen varaan, se on omassa painoluokassaan kiistaton mestari. Edes Clubber Lang ei voisi katkaista tätä voittoputkea. Niin hyvää se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti