20.3.2011

Dallas

Tuu-tuu-tuu-tutu-tuuttuu-tuuuttu-tuu-tuu! Äskeisestä Dallas televisiosarjan teemabiisin versioinnista huolimatta tämä artikkeli ei käsittele kyseistä sarjaa tai muitakaan cowboy asioita kuten ulkomaalaisvihaa, öljykauppoja ja rynnäkkökiväärejä.

Sen sijaan olemma pullien top-40 listan kärkipäässä ja Sami Aaltostakaan ei näy missään. Dallaspullan rakenne lähentelee täydellisyyttä. Jo ensimmäinen haukku aikuisen ihmisen suulla saattaa suuhun rapeakuorista mutta pehmeää pullataikinaa ja keskustan vaniljavoimössöä. Seuraava haukku saattaa suuhun melkein pelkästään vaniljavoiherkkumössöä.

Kyseinen yksilö on melko varmasti vain rakkaudella paistettu valmispulla hiihtokeskuksen kahviossa, mutta helvetin hyvä silti. Runsas voin määrä korjaa kaiken. Japanilaisetkin voisivat välttää ikävät harakirisessiot kaatamalla voita reaktoreihin. Melt that shit right away.

En ole koskaan itse leiponut pullaa, ainakaan sillä intensiteetillä, jolla tulevaisuudessa leivon Koivistoa turpaan pöytäjääkiekossa. Pitäisi melkein kokeilla Dallaspullien tekemistä kotona, aloittaa suoraan huipulta.

4 kommenttia:

 1. Muistan viela muutamia vuosia sitten kun tuota vaniljakreemia ei saanut mistaan, vaikea oli tehda Dallaspullaa. Nyt taitaisi olla jo otollisempi aika tuon herkun valmistukseen. Innolla jaan odottamaan Palliksen omia pullia!

  VastaaPoista
 2. Dallaspullaa parempaa olisi ainoastaan pelkkä vaniljakreemi ilman mitään pullaa...

  VastaaPoista
 3. vaniljakreemin löytäminen lapista on kyllä hankalaa.
  muistaakseni prismassa sitä oli pusseissa kun itse viimeksi dallaspullia tein.

  -t

  VastaaPoista
 4. pakko pilata unelmat voista mutta dallaspullassa sitä ei ole ollenkaan..

  VastaaPoista