29.3.2011

Classico!

On jotain nautintoaineita, joiden makuun pitää tottua, jotta niistä voi tykätä. Pikacapis on yksi niistä.

Tutustuin tähän tavaraan, kun taannoin asustin viikon ajan Salzburgissa erään gimulin nurkissa. Ko. naisella ei ollut kahvinkeitintä, joten tyytyminen oli pikatuotteisiin. En nyt tähän hätään muista miksi, mutta pikacappuccinosta oli tullut hänen juttunsa.

En jumaleisson saa nykyään työaamuina edes juotua kahvia, sillä nukkumisintoni on vienyt voiton aamukahvista. Surkeaa. Tämän takia - ja osin nostalgiasyistä - ostin töihin pikacapia. Se on hyvää aamuisin ja aina, kun nikkikset iskevät. Mutta oudon makuista tää on. Ekalla kertaa sitä irvistää, toisella irvistää, mutta kolmannella kerralla makuun on jo tottunut. Kai makunystyrät antautuvat ja vetävät itsensä offlineen tai jotain.

Onko tavara tuttua jollekulle? Kohta olen jyrännyt purkillisen tätä ja edessä on varaston täydennys. Luulen, että tyydyn normaaliin pikakahviin. Jos joku osaa suositella jotain juotavaa, saa kertoa.

8 kommenttia:

 1. Liiteriin vaan ja sieltä löytyy pikacappeja eri makuja - käypäisiä. On se parempaa kuin normipikakahvi!!! *jäks*

  Se Polga

  VastaaPoista
 2. Itse en kahvin juontia harrasta, mutta Netlen Nescafé Kulta -kahavista lähtee sen "normi"kahvin tuoksu. Ja varmaan maistuuki samalta..

  VastaaPoista
 3. Neljä kuukautta ulkomailla ilman kunnon kahvia oli kyl tuskaa. Tuli kokeiltua noita pikajuttujakin hirvee määrä ja enää en kyl vapaaehtoisesti niitä juo. Niissä on joko 1. helvetisti sokeria tai 2. ei sokeria, mutta maku iha hirveä.

  VastaaPoista
 4. On muuten helkkaristi sokeria, nyt kun sanot. Alan kallistua Neskahvi Kullan puoleen. Miksi en uskoisi ihmistä, joka ei juo kahvia?

  VastaaPoista
 5. Osta sellainen Dolce Gusto - vai mikälie se vehje onkaan - eikös sillä saa pamautettua aamulla nopeat sumpit ennen töihin lähtöä...

  VastaaPoista
 6. Ongelma on enemmänkin juominen. Suihkun aikana MokkaMestari töräyttäisi hyvin kahvit, mutta arvokkaita sekunteja menisi juomiseen :)

  VastaaPoista