8.3.2011

Hoi laari laari laa

Olin vakilounasmestassani viime viikolla ja kokin edessäsi väsäämän annoksen sijaan sorruin laariruokaan. En edelleenkään laaria tajua, sillä kokkiruoka vaan tuntuu jotenkin, että saa enemmän vastinetta rahoilleen ja lisäksi ruoat ovat yleensä mielenkiintoisempia. Toisin oli tuolloin.

Tarjolla oli mango-melonisalaatti ja mankeloitua maksaa, joten valinta oli helppo, kun carbonara kurkki laarista. Kuollutta possua soosissa ynnä pastaa ja päälle juustoa. Oli ihan hyvää, vaikka vähän rekkamiesmäinen annos olikin. Välistä kuitenkin hyvä näinkin.

Jotenkin mielenkiintoinen kuva tuli. Perinteisesti "kaikissa hienoissa ravintoloissa" on sellaiset ruokalistat, että jokaisen ruoan vieressä on valokuva annoksesta. En tiedä, voisi carbis jäädä tilaamatta, jos tällaisen kuvan kanssa myytäisiin. Se olisi harmi, sillä kuten sanottua, syötäväähän tuo oli. Yksi kysymys vaan tulee mieleeni: mikä hitto tuo vihreä judanssi on tuossa semi-keskellä?

2 kommenttia:

  1. No sehan on tietenki nahistunut persiljanoksa! Esillepanoon selvasti panostetaan kun oikein vihreaa laitettu paalle.

    VastaaPoista