2.8.2010

Toinen kola-aiheinen artikkeli (Työpäivän pelastus)

Rakkaus kolaan yhdistää tämän blogin kirjoittajia ehkä enemmän kuin mikään muu. En siis tänään malttanut olla kirjoittamassa siitä Jussin peesissä.

Allekirjoittanutkin käy toisinaan Lidlissä. Siellä on kolme asiaa hyvin. Niistä yksi on halvat juomat ja kahdesta muusta puhun joskus toiste. Suurin puutos on ainaiset jonot kassalla, joten siksi en juuri harrasta kauppaa. Mutta asiaan, kolastahan täällä piti puhua.

Pienen limupullon ostaminen on pihimmälle kaverille rankkaa. Ihan vähän isommalla summalla saa paljon enemmän. Tiedätte varmasti tunteen. Lidlistä onneksi saa edullisesti pikkuputeleitakin.

Oheinen kuva on autenttista maanantaiaamun taltiointia suomalaisesta konttorista. Vaikka tekisi ihan ookooduunia, niin on se kumma, jos maanantaina ei väsytä ja vituta, kun töihin pitää vääntäytyä. Näihin tilanteisiin pitää osata varautua. Siksi kannattaa tuoda pari "pikkuveljeä" jääkaappiin: aamupäivällä työn ohessa hörpitty kola on hienoutta.

2 kommenttia:

  1. Keskenäänhän me täällä kommentoidaan, mutta halusin vain mainita että ton sun konttorisohvan näkemisestä ei ihan pikkupullolla selvitä.

    VastaaPoista
  2. Tuu kokeileen joskus, tarjoon kolat!

    VastaaPoista