7.8.2010

Apsi apinan eväät

Matkalla kaverin häihin pysähdyimme Kemijärven ABC:llä, enkä malttanut olla käyttämättä houkuttelevaa paninitarjousta. Vitosella kebab-panini ja pikkukola (vain pepsiä tosin). Ihan ok pötkö, joka sai minut pohtimaan omaa parilointilaitteistoa. Myydäänkö niitä edes?
Parilointihan olisi terveellisempää kuin vaikka uppopaistaminen, jos tässä aletaan laitteistohankintoja oikeuttamaan elinvuosilla.

Blogautin muuten koko postauksen alusta loppuun tien päältä iPhonella! Melko rajattomaksi menee kun, voi fiilarit raportoida tuoreeltaan.

5 kommenttia:

 1. Heippa! Olen siis 16-vuotias tyttö, ja olen jo jonkun aikaa lueskellut blogia, mutta nyt päätin tulla 'ulos kaapista'. Teitä voi ehkä ihmetyttää, että tosiaan teini-ikäinen tyttö on koukussa tähän blogiin, mutta pakko sanoa, että tää blogi on oikeasti ihan parhautta! :D
  Se on, kun joutuu hengailemaan muiden mun ikäisten tyttöjen kanssa, jotka laskeskelee tyyliin omenan kaloreita, niin ihan mahtavaa lukea teidän blogia, kun ette näytä välittävän oikeastaan pätkän vertaa, paljon pikku välipalassa on kaloreita!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että voimme olla avuksi.

  VastaaPoista
 3. Jusa meikä kokeili kans tota Apsi apinan settiä ja oli se ihan maukas. Pariloitahan saa isommista kaupoista ja tietty kodinkoneliikkeistä, eikä vissiin maksa edes paljoa. Itelläni on toastgrilli ja se on myös hieno keksintö.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on joskus ollut joku voileipägrillihässäkkä. En muista, mistä se oli kotoisin, mutta jotenkin kyllästyin siihen ja sitä ei enää ole. Ehkä se on taitolaji, että osaa tehdä hyviä toasteja.

  VastaaPoista
 5. Voileipägrillistä tullaan blogissa kirjoittelemaan piakkoin. Itsellä on kirpparilta ostettu rauta joka skulaa edelleen.

  Kiitti vinkistä Topi, pitää tutustua parilatarjontaan!

  VastaaPoista