29.8.2010

Rainbown vihreät

Kuvat: Jussi Leinonen Teksti: Jussi Koivisto
En muista, mistä se alkoi. Ehkä se oli joku pihin miehen epätoivoinen kokeilu. Rakkaussuhde siitä kuitenkin syntyi, ehkä elämäni pitkäaikaisin.

Halpuus ja hyvyys yhdistyy äärimmäisen harvoin. Rainbown vihreät kuitenkin, voi veljet. Ne ovat parasta, mitä Belgia on tuottanut ja voittavat siten jopa Jean-Claude Van Dammen.

Ohuita, suolaisia, suussa rusahtaen sulavia. Suosittelisin syömään neljä lastua kerrallaan, dippiä voi käyttää, jos haluaa. Parhaimmillaan Vihreät ovat yhdistettynä johonkin Bruce Willis -elokuvaan ja kolaan.

Luotettavista ituhippilähteistä olen saanut kuulla, että Vihreät ovat hyviä myös siksi, että ne eivät sisällä liikoja lisäainesettejä. Niillä saat hengen pois itseltäsi old school -tyylillä, eli pelkällä rasvalla ja suolalla ilman turhia E-aineita.

Muuten tästä tavarasta on vaikea sanoa mitään, mikä ei olisi vähättelevää. Voin vain suositella kokeilemaan näitä ja jyräämään pussin pari hyvässä seurassa, niin olette koukussa. Estrellat, Taffelit ja muut ahvenmaalaiset tuotteet jäävät hyllyyn vanhenemaan. Nyt siis kauppaan ihmiset!

5 kommenttia:

 1. Voittaako Vihreät myös Rusticat?

  VastaaPoista
 2. Ai saatana, San Remot! Joskin muistelen, että classicot oli niitä parhaita. Mutta täytyy ehkä kaivaa valokuva arkistosta ja valistaa kansaa.

  VastaaPoista
 3. Ja en osaa sanoa, voittavatko. Erittäin hyvä kysymys.

  VastaaPoista
 4. Totta, taisikin olla classicot, jotka oli herkkua. Muistin väärin.

  VastaaPoista
 5. Erheesi on ymmärrettävä, sillä rustica on jotenkin juurevampi ja herkullisempi nimi :)

  VastaaPoista