25.8.2010

Popkorni - the holy grail

Nyt olisi uutisia tuutissa. Luotettavimman mahdollisen lähteen, Iltalehden, mukaan amerikkalaiset ovat vihdoin tutkimuksilla todistaneet sen minkä minä olen tiennyt jo vuosia. Popkorni on terveellistä ja ilmeisesti vielä estää syöpää! Jumalauta!

Siinä se on, mustaa valkoisella. Popkorni sinällään on terveellistä, tietysti rasvaa pitää rajoittaa ja suolaa myös käyttää harkitusti.

Perinteinen elokuvateatterin popkornipläjäys tietysti maksaa aivan saatanasti, kate on varmasti koko taloudellisen strobosfäärin suurin. Lisäksi se on suhteellisen rasvainen, ja suolaakin on, vähintään sen jälkeen kun siihen on tuhertanut desin tuota herkullista Kernel Seasonssin maustejytkyä. Uskoisin että moinen esanssikombo ei ole kehitetty pelkästään kansakunnan terveyttä silmällä pitäen, mutta hyvää se on.

Maustepölyä tottakai pitää poppareihin sumuttaa sen verran että elokuvasta eka vartti menee yskimiseen ja aivasteluun.

Popkornin ollessa terveellistä ja näiden lisukkeiden ehkä hieman vähemmän terveellisiä, voidaan kai yksissä mielin julistaa leffapopparit niin sanotuksi "nollatuotteeksi" (kyllä, keksin sen juuri), joka ei ole oikein kumpaakaan.

Onpa hyvä että tuli selkeys tähänkin. Vielä kun leffalippujen hinnat saisi laskettua järkevälle tasolle, niin saataisiin nuo syöpätilastotkin laskuun.

2 kommenttia:

  1. Jos sen leffassa yskimisen ja aivastelun haluaa vältttää, niin olemassahan on myös suklaapoppareita! Eikä edes ole niin paljon suolaa!

    -Fanaattinen -85

    VastaaPoista
  2. Toi mausteseos on kyllä aivan järkyttävän hyvää. Kerran kun makuun pääsee niin sen jälkeen ilman sitä ei popcorneja syö erkkikään. Ja desi on se minimi, sniff sniff.

    Eetu

    VastaaPoista