24.8.2010

Pizza Grandiosa

Viikonloppuna oli taas vaimon tiskivuoro. Se tarkoittaa meillä yleensä sitä, että keittiöön ei ole paljon menemistä, kun likaisia lautasia on kasautunut ovelle asti. Ärsyttävämpää on se, että kattilat, pannut ja muut ruoanlaittovälineet on todennäköisesti likaisena. Milläs teet uutta ruokaa.

Onneksi on yksi ratkaisu. Pakastepizzan tekemiseen tarvitaan vain leivinpaperia ja tasainen alusta, jonne pellin voi laskea. Sain raivattua riittävän suuren alan, joten eiku uuni päälle.

Kuvan läpykkä on mielestäni uusi tulokas markkinoilla. Se oli Grandiosan ei niin grand malli. Hieman alle kolme euroa maksanut, about Dr. Oetkerin kokoinen pizza. Sikäli kun muistan, Grandiosa on aiemmin pitäytynyt hieman kookkaammissa pizzoissa. Voin olla tietty väärässäkin. Anyway, ilolla otin tämän vastaan, koska yhdelle syöjälle Grandit ovat olleet vähän liian isoja.

Mutta mutta, tämä kebabia ja punasipulia sisältänyt malli oli hienoinen pettymys. Yleensä olen pitänyt Grandiosia aika mehukkaina tapauksina. Niitä syödessä tietää, mihin ne muutamat ylimääräiset sentit ovat hinnassa menneet. Tämä oli hieman kuivakka. Tietysti näin tärkeissä asioissa ei voi yhteen kokeiluun luottaa ja tulen palaamaan kokeiden pariin.

Pizzaan liittyy muuten tuore kyselymme. Hus, vastaamaan, jos et sitä jo tehnyt. Kerrottakoon, että tässä pizzassa oli kebabia, mutta kepu ei ollut minun valintani kyselyyn. Olen hieman perinteisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti