29.8.2010

Time to get heavy!

Kuva: Jussi Leinonen Teksti: Jussi Koivisto
Torikeidas-grilli Rovaniemellä. Haettiin Jussin kanssa Lordi-kebabit. Se tarkoittaa 10,60 euron yksikköhintaan myytävää tarunhohtoista 220 gramman keimoa. Annokset nautimme totta kai kolan ja Lordin musan kanssa.

Leinonen totesi jo kotimatkalla: "Yleensä, jos ottaa ruokaa mukaan, niin sen jaksaa kantaa kotiin. Tässä on jo haastetta." Vähän pitemmän matkan päästä annokset kannattaa ehkä hakea autolla.

Eipä siinä mitään, kotosalla istuttiin alas ja käytiin kiinni. Molemmilla jäi salaattia jäljelle, mutta lihat syötiin. Itse totesin ruoan jälkeen sohvalle kontatessani: "Snadisti oksettaa." Jussi puolestaan ounasteli ruoan päälle: "Kohta tulee varmaan semmoinen paniikkikakka."

Nämä kommentit kuvaavat aika hyvin Lordi-keimon olemuksen. Jos Putaansuu itse olisi paikalla, hän kai toteaisi: "Time to get heavy!" tai "Fire at will!"


P.S. Unohtui muuten päivittää, että juustolaskuri nousi eilen 9:ään.

2 kommenttia:

  1. No mutta miltä maistu?

    VastaaPoista
  2. Haha, unohtui mainita :D Annoksessa tuo koko oli niin vallitseva ominaisuus, että aromit unohtuivat.

    Kaksi huomiota. Kebabliha oli liian isoina siivuina ja annoksessa liikaa salaatinkastiketta. Perunoiden koostumus ihan ookoo ennenku ne alkaa uida kastikkeessa. Lihan maku perus. Eli sanoisin, että maultaan aika perusperus.

    Maun ja koon perusteella ottaisin jotain toista jostain toisaalta.

    VastaaPoista