29.8.2010

Mmm... Beer...

Kuva: Jussi Leinonen Teksti: Jussi Koivisto
Aika ajoin on mukava käydä vieraassa kaupassa. S-kaupan miestä houkuttelee K-kaupassa erilaisuus. Erilainen valikoima kauppojen omia tuotteita houkuttaa osin.

En ole Euroshopper-mies ollut koskaan. Kai se johtuu siitä, että ensi alkuun joskus ollut jotain huonoja kokemuksia. Oluen suhteen olen kuitenkin aina kokeilunhaluinen.

Pirkka-lager on ollut suuria suosikkejani jo pitkään. Jotenkin lollauttava nimi. Mausta en osaa sanoa, ihan samaltahan kaikki maistuu. Euroshopper-olut tarttui mukaan Jussin lähi-supermarketista, ja minusta tuli fani.

Suht edukas hinta on vain yksi osa nautintoa. Toinen on se, että tää on oikeesti aika juotavaa. Etiketin mukaan Virosta. Jussi käskikin hehkuttaa tuota etikettiä, joka vetosi häneen. Ja lisätä myös, että samaa sarjaa oleva uusittu Euroshopper-energiajuomatölkki on myös hieno.

Mutta joo, tätäkin kannattaa kokeilla. Se paras nautinto on se, että tää on edelleen Euroshopperia. In your face, kaikki merkki-hifistelijät.

2 kommenttia:

  1. Asiallinen postaus! Itsekin suosin pirkka-lageria kahdesta syystä: Hinta tietenkin ja sehän on, jumalauta, belgialaista lageria. Ei mitään suomalaista perusohraista! LAADUKAS TUONTIOLUT!

    VastaaPoista
  2. Olen kanssasi Jussi poika samaa mieltä, kyseinen olut erinomaisen juotavaa. Luulen,että takana virolainen saku konserni. Lappari siirtyi sitten Lahteen, jossa se valmistetaan jatkossa pohjavedestä. Torniossa tehtiin pintavedestä...Siis eeehoota.

    VastaaPoista