5.8.2010

Onko kaakao lapsellista?

Kaakaon diggailu on vähän vaikeaa. Nyt puhun siis siitä helpommasta versiosta, joka tehdään kylmään maitoon. Siitä tulee jotenkin lapsellinen olo.

Parhaasta kaakaostahan ei ole kahta sanaa: se on O'boy. Aina kun kannan kilon täyttöpussia kassalle, ajattelen, että onko tämä nyt aikuisen juomaa. Kärsiiköhän joku muu samasta epätietoudesta?

Pienenä diggailin kaakaota, mutta sitten sen juonti loppui. Jäin taas koukkuun armeijassa, kun vartiossa ei oikeastaan muuta tekemistä ollut kuin juoda kaakaota ja pelata Colin McRae -rallia. Ja sillä tiellä ollaan, joskin Tarmac Attack on viime aikoina ollut vähäistä.

Pienestä epäröinnistä huolimatta juon kaakaoni nautinnolla ja vahvana. Oikein valmistetussa kaakaossa väri on hyvin tumma. Maito näyttää muuttuneen nestemäiseksi suklaaksi, eikä kaikkea jauhetta saa kunnolla edes sekoittumaan. Lasivalinta on myös tärkeä, sillä lasin pitää olla oikean kokoinen ja sopivan muotoinen, jotta sekoitus onnistuu. Itse suosin - miten tää taas menee tähän? - McDonald'sista aterian yhteydessä saamaani lasia.

Kaakaon kaveriksi sopii hyvin herkkuleivät, kuten kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti