16.8.2010

McAamiainen

Tein tutkivaa journalismia tuossa torstaina muistaakseni. Kävin McAamiaisella ihan vain, jotta sain kuvan siitä. Suomessa en olekaan aiemmin McAamiaista maistanut.

Sama sisältö siinä tietty on kuin ulkomaillakin, jossa se toimii hyvänä starttina matkaajalle. Nyt sillä lähti arkisen ahertajan työpäivä käyntiin ja sain vaihtelua normiaamiaiselleni, joka koostuu kupillisesta mustaa kahvia. Annokselle Mannerheimintiellä tuli hintaa 4,95 egeä.

Eihän tuo mitään ihmeellistä ole sinänsä, kuvan setti esmes sisältää aplarimehun, kahvin (joka jumalauta oli kyllä kuramaista) ja McMuffinin, jonka tarkempi olemus on edelleen kyllä epäselvä. En tiedä, onko se lintu vai kala.

Ihmeellinen sämpylämäinen aines yhdistettynä pekoniin ja kananmunamaiseen ainekseen, siinäpä se. Ei sillä, kyllä niitä syö. Ja hyvä asia tosiaan on se, että Mäkit on Mäkkejä joka paikassa. Jos ei ole esim. brittiläisen papuja sisältävän aamupalan tai italialaisen - suomalaisella mittapuulla hipsukoilla kirjoitettavan - "aamupalan" ystävä, aina voi mennä Mäkkiin. Sieltä saa hyviä aineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti