11.8.2010

Wok!

Toisen roska on toisen aarre vai miten se menee? Siskoni tyrkytti minulle wokkipannua varastostaan, ruokaan liittyvät lahjoitukset otan ilolla vastaan, joten tässä sitä nyt ollaan. Minähän en siis wokkihommista tajua mitään, mutta kerron silti fiiliksiäni tuon suurehkon pannun viereltä.

Maailmanluokan suunnitelmani oli korkata wokkipannuni näyttävästi ostamalla Findusin jonkin epämääräisen Wok Classic pakastesekoituksen, nuudeleita ja heittämällä sekaan eiliseltä unohtuneet kanansuikaleet. Turvallinen aloitus kuuluu tyyliini, samanlaista settiä olen tehnyt aiemminkin, tosin ilman helvetin hienoa wokkipannua.

Ensimmäinen ja oikeastaan ainoa pettymys oli huomata että Findus didn't get the memo, jossa kerrottiin että parsakaali on kiellettyjen aineiden listalla. Kun pääsin tästä järkytyksestä yli, classic pussukka oli varsin asiallista tavaraa. Pistin omaan settiin vain puolikkaan pussin, puolikkaan kanasuikalepaketin ja kaksi pussia nuudeleita. Nuudelivalintani oli luonnollisesti MAMA Shrimp noodles, joka on kiistatta ylivoimaisin nudukkapussi pelissä nykyään.

Jos lukijoilla on vinkkejä wokkitouhuun, heittäkää kommentteihin jatkoideoita! Oikeastaan tämän artikkelin sapuskan tekeminen eroaa paistinpannulla pelleilystä häviävän vähän. Onko minua taas kusetettu?

3 kommenttia:

  1. Mäkin söin tänään parsaa. Me mennään alaspäin, veliseni.

    VastaaPoista
  2. kandee ens kerralla vetästä niitä findus chinese juttuja. nou parsa.

    VastaaPoista
  3. nakkaa 2dl ruokakermaa ja joku intialainen mausteseospussi toho vielä kylkee ni tullee hyvvää settiä.

    VastaaPoista