17.8.2010

Karikkoisilla vesillä

Seurasin viikonloppuna Kolumbuksen esimerkkiä ja seilasin kartoittamattomille vesille. Veneeni sai jonkinlaisen pohjakosketuksen ja vähän tuli vettä sisään, mutta selvittiin kuitenkin.

En ainakaan muista aiemmin Scan Burgerissa käyneeni. Nyt tyyppasin Kampin keskuksen paikan. Ei valitettavasti vakuuttanut, vaikka ei se paskaakaan ollut. Jotenkin liian grillimäinen kyllä.

Ei grillimäisyys sinänsä paha ole, muta tämä pekoniburger oli väärällä tavalla grillimäinen. Sellainen lievä oksentamisen halu tuli jälkikäteen, liikaa rasvaa tai jotain. Perunatkaan eivät olleet ihmeellisiä, mutta kastikkeille täytyy antaa pisteet, ne olivat hyviä. Remouladea ei monesta paikasta saa ja valkosipuli oli mukavan tuhti.

Kokkimestari Jussi Leinonen valisti minua SB:stä, kun asiasta hänelle mainitsin. Jussin mukaan Scan Burger on etelässä no-no, mutta pohjoisessa yes-yes. Mielenkiintoinen ilmiö, johon en ole aiemmin törmännyt. Minullekin se on nyt etelässä no-no: parempaakin tarjontaa riittää.

1 kommentti:

  1. Tämä nyt liity tähän blogautukseen mitenkään, mutta Rovaniemen Jussin pitäis näyttää maailmalle miltä näyttää Torikeitaan lordikebab... Pelkästään se kebabin koko on jo yhden blogituksen arvoinen. Mausta puhumattakaan. Paras kebab ikinä.

    VastaaPoista