18.8.2010

From Vaajakoski with löööv

Työkaverini kävi Ruotsissa. Hän lupaili minulle englanninlakuja, mutta oli syönyt ne itse. Sellaista on elämä. Ihan tyhjin käsin hän ei kuitenkaan uskaltanut palata.

Tuomisinaan naisella oli suklaata. Eikä mitä tahansa suklaata, vaan Vickanin ja Danskun hääsuklaata, eli suorastaan prinsessiaalista settiä.

Olin itse hypistellyt näitä samaisia paketteja, kun kävin Ruotsissa keväällä. Tyydyin kuitenkin ostamaan viimeisillä kruunuillani Victoria ja Daniel jääkaappimagneetin. Ja hyvä että ostin, sillä pettymys olisi ollut melkoinen.

Laivalla oli kuulemma saanut yhden halvan paketin V&D-suklaata, kun osti pari kalliimpaa. Halvan kaveri toi töihin. Cloetta lukee kyljessä ja luulisihan sitä, että hääsuklaa olisi ruotsalaista. Vielä mitä! Paketista paljastui kaiken pahan alku ja juuri, nimittäin Pandan joulusuklaa. Suorastaan surkuhupaisaa, että Vaajakosken tuotteet on markkinoitu hääsuklaina. Business is business.

Pandan joulusuklaa on kyllä rikollista. Samoja mitäänsanomattomia praliineja (aina pitää vähän päteä) aina vaan, vaikka jokaisella terveellä ihmisellä on kiintiö tullut täyteen jo aikaa sitten. Vai myöntääkö joku pitävänsä näistä? Ahaa-patukkanamun voi syödä, muuten ihan turhia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti