24.11.2010

Behind enemy lines..

HOX: kuvassa oikealla 6 kpl lätkäliigoja
Iltavuoroni alkaa kello 13.00, mikä tarkoittaa sitä, että aamulla on hyvin aikaa tsillata kalsareissa ja katsoa Youtubesta The Wire pätkiä, joskus jopa niin pitkään että lounastaminen meinaa unohtua! Tavallisesti kävisin virastotalon Amicassa, mutta tänään lista ei vakuuttanut. Uusi lähiöpizzakin tuli koeajettua vasta, eikä sinne jaksanut heti mennä uudestaan.

Sitten päähäni pulpahti outo ajatus. Kotipizza (maamme suurin) on duunimatkan varrella. En ollut saanut perinteistä aamukolaani tänään, joten muistikuva juomabuffetista sinetöi päätöksen. Ei töihinkään viitsi mennä kolatärinöissä, alkavat vielä epäillä minun esittävän pääosaa Reindeerspottingin jatko-osassa.

Lisäksi muistin taannoisen, suhteellisen kuumana käyneen kotipizzabattlen blogissamme (Leinonen vs. Koivisto). Ehkä olin ollut liian jyrkkä..

Oven avattuani näin kassan toisella puolen tutut kasvot! Huomasin kaverini soluttautuneen paholaisen joukkoihin, nyökkäsin ja jutustelin arkisesti tilatessani Operan. Kaveri nakkasi pizzan mukana kuusi (6) lätkäliigaa normaalin yhden sijaan. Suositeltavaa pitää omaa miestä peiteoperaatiossa linjojen takana! Kiitos ja be careful out there soldier!

Lounasajan rajoittamaton juomadiili kyllä pelastaa paljon Kotipizzassa, kylläinen olo tulee pizzan ja parin kolalasin jälkeen. Ei kai tuo niin tympeä tapa kuluttaa 7,20€ ollutkaan. Mutta onhan se täysin selvää, että tuote on lounasaikaan täysin erilainen, mikäli saat ilman lisämaksua sen kolabuffetin siihen kylkeen. Kova juttu janoiselle!

1 kommentti:

  1. Se on jonkinlainen kotzone syötävä jos kotipitsan palveluja erehtyy/joutuu käyttämään, muuten aika surkeita tekeleitä nuo kyseisen ketjun letut.

    t. A Mälsä

    VastaaPoista