7.11.2010

Maksimaalista purilaista

Jos ette ole vielä huomanneet, niin voin kertoa diggailevani hampurilaisia. Jokaisessa maassa, jossa olen käynyt, olen aina syönyt Mäkkärissä, kuten olen tainnut aiemminkin kertoa. Se pitää hoitaa, muuten tehdään sitten, mitä tehdään.

Ulkomailla on hauska syödä myös paikallista ruokaa. Siis paikallisten ketjujen purilaisia! Max-burger on Ruotsin vastine Heselle. Vedin siellä hamppariaterian ja olin huomaavinani eroja normipurilaisiin.

Luulen, että se on tuo sämpylä. Ruotsalaiset diggailevat leivästä ja hyvää leipää sieltä saakin. Tuo hampparisämpyläkin oli aika maukas. En osaa oikein kuvailla makuelämystä, mutta selvästi erilainen kuin Mäkkäri-, Burger King ja Hese-akseleilla, joita oon viime aikoina harrastanut. Kai Jussi oot syöny näitä joskus Haaparannassa? Ehkä osaat valaista sämpyläasiassa meitä muita.

All in all, perushyvä makuelämys. Kaikki osat paikallaan, kola kylmää ja kahvi kuului ateriaan. Suosittelen kokeilemaan, jos liikutte hoodeilla.

3 kommenttia:

  1. Suomessakin on muuten Max hampurilaisketju, joskin Max-Meal. Ainakin Kankaanpäässä.

    VastaaPoista
  2. Niinpä näyttää olevan. Kolme ravintolaa Suomessa, Seinäjoki suurimpana paikkakuntana.

    VastaaPoista
  3. eiks ton Maxin erityisansio ole se, että se on jollain mittareilla "vihreä" hampurilaisketju? Siellä on listattuna kaikkien aterioiden hiilijalanjäljet, or so...

    VastaaPoista