14.11.2010

Bounty - veljiensä sisko

Meillä oli tässä patukkaäänestys, kuten huomasitte. Mars, Snickers ja Twix kilvoittelivat parhaudesta. Vaimoni totesi äänestyksen nähtyään, että yksi voisi olla vielä mukana, nimittäin Bounty.

Hänenkin mielestään trio oli ihan järkevä äänestyskombo, mutta Bounty oli jossain määrin samaa sarjaa. Aluksi oli hieman vastaan - kuten aina -, mutta sitten jouduin vaihtamaan mielipiteeni - kuten usein. Bountyssä on jotain samaa, vaikka se eriä onkin. Se on ehkä niin, että M, S ja T ovat veljeksiä ja B heidän systerinsä: samat vanhemmat ja tiettyä yhdennäköisyyttä, mutta aivan eri maku.

Wikiksen mukaan Bounty on Marsin valmistama patukka ja aika vanha, 1950-luvulta. Se on myös patukka, joita meikäläinen ei ole ihan hirveän montaa syönyt elämässäni, vaikka MST-tavaraa on mennyt runsain mitoin. Kookoksesta ei hirveän moni diggaa. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta on se silti aika... kookosmainen patukka. En tiedä, mihin olotilaan tämä oikein sopisi. Ei ainakaan patukanhimoon.

Kai näitä joku kuitenkin syö, kerran kohta 60 vuotta näitä on valmistettu. Tunnustaako joku syövänsä vakituisesti?

11 kommenttia:

 1. Kaikin puolin helvetin paha patukka. Melkein piti sylkeä ulos kun ekan kerran maistoin.

  VastaaPoista
 2. hehe, et ole varmasti ensimmäinen etkä viimeinen, jolle noin on käynyt.

  VastaaPoista
 3. bounty, hyi saatana!

  VastaaPoista
 4. Kookos yhtään missään on pannassa.

  Ennen myytiin noita twix-mars-snickers-tarjoussettejä niin, että bountykin oli aina mukana. Siis silloin vanhaan kun minäkin olin vielä nuori.. Nyt Bounty on piiloutunut ihan omalle osastolleen karkkihyllyyn, jos sitä edes kaikkialta saa. Hyvä niin.

  VastaaPoista
 5. Pelkäsin Bountyjä lapsena.

  VastaaPoista
 6. Bountyn sijaan Tupla olisi voinut olla mukana patukkatestipenkissä.

  VastaaPoista
 7. Aivan, Tupla olisi kuulunut samaan kastiin!

  VastaaPoista
 8. Bounty on juurikin sitä kamaa mitä äidit vois läpsiä jälkikasvunsa käsistä määrätietoisella voimalla samalla toitottaen "sitä EI saa laittaa suuhun!" Sen verran kusista paskaa,että mikäli niissä henki pihisisi,voisin ilolla kehottaa niitä painumaan perseeseensä ja kuolemaan.

  -R

  VastaaPoista
 9. Tämä tykkää Bountystä, olen muutenkin outo. Ainut sana koostumuksesta: se kookosmättö voisi olla jotenkin vähemmän rakeista ja kermaisempaa, silloin se olisi vielä parempi!

  Mutta kookos- ja suklaahimoon tämä on aivan ehdoton eli mieluummin tämä kuin esim. Tupla, jossa hampulit katkeaa :)

  Muutoin olen ehdottomasti Twix-naisia.

  VastaaPoista
 10. Oi, nami. Bounty on ehdottomasti yksi niistä patukoista joita kaipaan ja joista olen joutunut luopumaan (sisältää laktoosia, jota en enää saa syödä..)Ymmärrän, että monille kookos on jotenkin ällöttävää, mutta itse pidän siitä, ei vaan rakastan sitä, sen jokaisessa muodossa!

  VastaaPoista
 11. Bounty on just se ihanin, mehevin, paras patukka! Twix taas on semmoista kuivaa keksip*skaa, jonka suosiota en ole koskaan tajunnut.

  VastaaPoista