6.11.2010

Outo kassamyynti

Kassat ovat kaupoissa omanlaisiaan. Niiden vieressä on paskalehtien lisäksi myynnissä yleensä kurkkupastilleja, parkkikiekkoja ja partateriä. Paluumatkan Ruotsista (älkää luulko, että Ruotsi-hehkutus vielä tähän loppuisi) teimme laivalla ja siellä täksfriissä oli kassan vieressä myynnissä pikkusalameita. Sally salami snack tjsp.

Makkaraa kassalla. Mulle ei ihan täysin avautunut tämä bisnesidea. Minä tietysti ostin sitä, mutta vain siksi, että satun harrastamaan ruokabloggausta ja saisin ostoksestani palstantäytettä. Normaalien ihmisten motivaatiota ostaa on vaikea arvioida. Ehkä se kuitenkin on arveltu suuremmaksi kuin parkkikiekoilla, joita laivalla kuitenkaan harva tarvitse.

Salamipötkylä oli pieni ja melko iloton, vaikka sisälsikin yli 100 prossaa lihaa, mikä on aina hyvä. 25 grammaa ei vaan oikein riitä. En tiedä sitten, onko näiden tarkoitus kilpailla Da Capo -patukoiden kanssa tai jotain. Niinku pieneen mutustelutarpeeseen vaikka metroon. Suklaapatukat on so last season.

2 kommenttia:

  1. Eikös laivalla ole aina kova krapula, silloinhan suolapala maistuu?

    VastaaPoista
  2. No en tiedä, darrassa tuo on vähän niinku yksi suolasilakka, eli tarvii Hietasmaista optimismia, jotta sillä pärjää...

    VastaaPoista