14.11.2010

Freshiä, silti paskaa

Atria Fresh-tuotelinja on kyllä kepposmaakarien tekosia vailla vertaa. Esimerkiksi sandwich mainossivullaan kavereilla on pokkaa kehuskella "tuoreustakuulla", joka tarkoittaa sitä että kama pysyy tuoreena 10 päivää.

10 päivää, motherfucker! Sehän on keskiverto kesälomalaisen perheenisän ryyppyputki.

Ajatteleppa tätä: Duunaat voileivän kotona, laitat sinne erinäisiä majoneesimömmöjä, pippurihärkää ja "rouskuvia osia", mitä ikinä Atria sillä tarkoittaakaan (veikkaisin huonolaatuista lihaa). Heität sen muoviin ja odotat kymmenen päivää ennenkuin syöt sen. Cheesus. Onhan se selvää että melkoisia lisäaineita nuihin tungetaan, niinhän ne kaikki tekee, mutta pakko antaa propsit jos on oikeasti kepeksiä brändätä koko touhu Fressiksi! Melkoista röyhkeyttä. Arvostan enemmän ihan vaan tavallisia kolmioleipiä, jotka ei missään vaiheessa lähde keulimaan tuoreudellaan. Kuinkahan kauan esimerkiksi Pirkan tai Rainbown kolmioleipien säilymisaika on? Onko tuo 10 päivää lyhyt aika ja siksi fressiä, vai pitkä ja sen takia fressiä? Kaikki kyllä tietävät että kolmiot ovat suhteellisen onnettomia eväitä ja aiheuttavat todennäköisen melkoisen täyskäden sisäelinsyöpiä. Silti niitä ajoittain tulee syötyä pahimpaan nälkään, ja aina jää sellainen tyhjä olo sisimpään.

Se kolmioleivistä on kyllä todettava, että melko huonoja ne ovat kaikki. Kylmää heikkolaatuista leipää, jonka sisällä on kylmää mähmää ja jotain täytettä. Atria Freshejä suositellaan myös "kokeiltavaksi paahdettuna", shit, ei meikä ainakaan halua paahdintani täyteen jotain valunutta majoneesilimaa. Vaakatasopaahdinta odotellessa.

Tsekatkaapa vähän lisää infoa Atrian Fresh-sivustolta.

2 kommenttia:

 1. Tuo niin totta, että kaikki tietää nää shaibaksi ja tietää, että ne aiheuttaa malariaa ja muuta, mutta silti niitä joskus joutuu syömään.

  Joka kerta pelottaa, että onko tää viimeinen ateria ja nyt ruokamyrkytyskuolema korjaa...

  VastaaPoista
 2. http://olotila.yle.fi/ihmiset/blogit/noora-loves-ekoreilu-ja-luomu/tuoreen-maaritteleminen-ei-ole-ihan-helppo-juttu

  Atria Fresh, ehkä ärsyttävin kusetusyritys ikinä!

  Salainen ihailija numero kaksi on testannut salaatin. Harvinaisen paska, eikä edes aletarra kyljessä lohduttanut!

  VastaaPoista