21.11.2010

Pikkutavaraa

Taannoinen patukkaskaba käytiin kolmen suuren kesken. Niiden lisäksi on muitakin hyviä patskuja, kuten vaikka Tupla, jota joku kaipasi jopa äänestykseen. Nämä kaikki ovat hyviä ja mikä tärkeintä, riittävän suuria.

Meikäläinen ei oikein bonjaa näiden pikkupatukoiden olemassaoloa. Ei sillä, onhan esim. Pätkis erittäin hyvä, mutta kuka viitsii ostaa jotain näin pientä? Samaa sarjaa ovat Da Capot ja Jimit... vai oliko se Jim? No joka tapauksessa, nämä vanhat enimmäkseen Fazerin tekemät tavarat.

Nuo edellämainitut ovat kaikki hyviä, mutta surkean pieniä. Hei Karl Fazer, herää (kuolleista) jo! Moisilla mopoilla on voinut saada mainetta 60-luvulla, mutta nykyään tarvitaan kokoa. Miksi et voisi vähän miellyttää ja tehdä isoa. Kyllä mä ainakin ostaisin vaikka Twixin kokoisen Pätkiksen kohtuuhintaan...

Tuo toinen kuva on sitten toisesta ihmeellisyydestä. JOS patukkaa kiitos kyllä tehdään ihmiskoossa, miksi pitää tehdä myös tuollainen nysä? Ei kolaakaan myydä puolen desin tölkeissä - onneksi.

5 kommenttia:

 1. The pikkupatukoiden ideana on, että niitä pitää ostaa kaikki neljä eli Suffeli, Jim, Da Capo ja se Pätkis. Niiden maut täydentävät toisiaan ja yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka lyö helposti vertoja isommille patukoille. Jotka siis maistuvat alusta loppuun samalta.

  Terkuin fani

  VastaaPoista
 2. Jumatsuigga, onko näin? Pitää kokeilla!

  Silti haluaisin myös ison Pätkiksen tai Da Capon...

  VastaaPoista
 3. Karkkihyllyn edessä menee monesti sormi suuhun: mieli tekisi suklaata, lakua ja salmiakkia, mutta kaikkea kolmea ei voi saada samassa pussissa. Tai jos voi, on joku elementti väärän makuinen tai jotain paskalaatua. Aina ei voi ostaa edes irtokarkkeja, sillä kovemman luokan harrastajalle tarkoitettua seinän pituista Candy King -hyllykköä ei löydy pienemmistä kaupoista. Ja terveisiä tässä nyt samalla Candy King -tyypeille: on täyttä huijausta rakentaa koko Prisman pituinen seinä karkkilaatikoille ja täyttää monta laatikkoa samoilla karkeilla! Huijausta.

  Mainitsematta jääneen Suffelin ja Pätkiksen tehtävä on olla se pieni suklainen lisä, joka tarvitaan laku- tai salmiakkipussin kylkeen kokonaistamaan makuelämys.

  Da Capoja saa muuten paperikarkkeina semmoisissa isoissa rasioissa.

  T: Salainen ihailija X

  VastaaPoista
 4. Kiitos huoltoasemien "X-määrä pikkupatukoita halvalla" -tarjouksille, niiden avulla pätkiksiä tulee hankittua aina kassillinen.

  VastaaPoista
 5. Mä haluun kassillisen pätkiksiä eli tarviin auton!

  VastaaPoista