22.11.2010

Pätkis 2.0

Oli puhe Pätkiksen nysyydestä tossa männä viikolla. Pieni ja surkea patukka, jota melkein hävettää ostaa. Onneksi Fazerilla porukka on edes pienen parannuksen keksiny, vaikka eivät voi jumaleisson ihmisen kokoista patukkaa kiusallakaan tehdä.

Pussillinen Pätkiksiä. Tai ehkä nämä pikemmin ovat Pätkiksen poikasia, mutta hyviä silti. Nyt kun mietin, niin "suklaapussien" ehdotonta parhaimmistoa. Kyllä joku näiden reseptissä on osunut kohdalleen, täytyy sanoa.

Kaupassa en kilohintaa muistanut syynätä, vaikka sen seuraaminen on erikoisalaani. Tuskin ihan halvin karkkipussi, mutta ei varmaan kalleinkaan, niin kyllä tilipussi kestänee yhden annokseen toisinaan, vaikka tässä miljonääri-Jusseja ei ollakaan.

Osta. Syö.

6 kommenttia:

 1. Muistelen lukeneeni jostain, että pätkis syntyi aikanaan niin, että karkkimestarilta meni erä fazerminttiä pilalle ja se sitten sulatti ne pätkiksiksi. Näppärää, eikö totta?

  VastaaPoista
 2. Se on aina hyvä, jos voi töissä tyriä niin, että maine kasvaa.

  VastaaPoista
 3. Väittäisin että pätkis patukassa ja noissa pussimakeisissa on eri maku, pussiversiossa enemmän minttua..

  VastaaPoista
 4. Tässä muuten on aika minttuinen maku.. Peruspätkistä en tähän hätään muista.

  VastaaPoista
 5. Olen kuullut varmalta tietolähteeltä, että Pätkis nimenomaan tehdään jostain Fazerin jämämatskusta!

  Ei haittaa, niin kauan kun maistuu hyvältä!

  T: Salainen ihailija X

  VastaaPoista
 6. Salmiakkipätkikset (joita ei taida enää saada, en ainakaan ole nähnyt enää kaupassa) tehdään ilmeisesti pilalle menneistä salmiakkisuklaalevyistä. Hyviä nekin. Pitääkin käydä ostamassa.

  VastaaPoista