25.11.2010

Snörre

Karkista jos jauhetaan lisää, niin tämä Ruotsin tuliainen itselle on aika klassikko. Nimestä päätellen kai Tanskasta, ja varmasti tätä myös Suomesta saa, mutta silti vaimoni mukaan tätä pitää ostaa Ruotsista. Sen tein.

En tiedä, mikä tanskalainen viikinkikirjain tuo yksi tuossa keskellä on, mutta Snörreksi tätä meillä päin sanotaan. Lapseen aika toimiva karkki; eriskummallinen, pitkulainen muoto, eikä muuta tarvita. Maultaan ihan jees tietenkin myös.

Itsekin muistan tällaista pienenä vedelleeni, ja varmaan moni muukin muistaa tän tavaran? Ei ehkä ihan sellaista, mitä ostat aikuisiällä työpaikalle välinamiksi. Tästä puuttuu joku uskottavuus. Itse skippasin tänään Snörret ja vedin uskottavasti Jim ja Da Capo -patukoita.

Toisaalta menisi varmaan kätevästi povariin. Välillä voisi imuttaa pätkän suuhun vähän virallisemmassakin tilanteessa.

7 kommenttia:

 1. parasta varsinki ku tekee isoja solmuja tai lettejä! <3

  VastaaPoista
 2. Vaimo just selitti kans sitä, että ei sitä saa suorana syödä, vaan pitää jotenkin solmia...

  VastaaPoista
 3. Juu, minä solmin myös oikein kunnon solmuja. Ja tosiaan, kyllä Suomestakin saa. Oli hirveä himo tiistaina Saipan pelissä ostaa pussillinen, kun oli tyrkyllä, mutta sain hillittyä tällä kertaa itseni.

  VastaaPoista
 4. minne on hävinny sinisissä pusseissa olevat salmiakki-snöörenit? joka kerta haaparannan reissulla toiveikkaana niitä etsin, mutta ei ole löytyny enää aikoihin. onko havaintoja?

  VastaaPoista
 5. mäkin olen kauan etsinyt niitä salmiakkiversioita! ne oli parhaita,ylivoimaisesti.

  VastaaPoista
 6. tottakai salmiakkia! menkäähä ruottin lappiin. siis laphiin, ei haaparanthaan.

  VastaaPoista
 7. Täytyy vielä näin vuosien jälkeen kommentoida, niin sykähdyttävä tää päivitys on. (Mussa lienee muuten jotain vikaa, kun haluan kahlata blogisi läpi, vaikka olen terveydenhuoltoalan ammattilainen. O_o ) Mutta siis asiaan. Kai teilläkin oli tapana juoda Snörren läpi mehua? Varsinkin laku-Snörrellä sai mehuun kivoja vivahteita. :'D

  VastaaPoista