18.11.2010

Luentokola

Kolaa voi bongata monessa muodossa. On tölkkikola, lasipullokola, halpiskola, hölikola, Leinosen joka-aamuinen aamukola, välikola, työkola, koulukola, janokola, autokola, kävelykola, juoksukola, vitutuskola, saunakola, seksikola, ruokakola, jännäkola, avioerokola, jäämurskakola, pikakola ja tietysti kola.

Kuvassa luentokola.

6 kommenttia:

 1. Hei Jussit!
  Törmäsin tässä mielenkiintoiseen pekoniaiheiseen sivustoon, jonka sloganinakin toimii "Everything should taste like bacon". Sivuilla myydään pekoniltamaistuvaa huulirasvaa ja limua. Toivottavasti saamme lukea koearvioita näistä täällä :)
  http://www.store.baconsalt.com/
  Terveisin
  Wannabe Aulis Gerlander

  VastaaPoista
 2. raportti amerikan serkulta:

  http://www.youtube.com/watch?v=gP74xUyYaoo

  VastaaPoista
 3. Olen huomaavinani tiettyä yhdennäköisyyttä miehen ja itseni kanssa.

  VastaaPoista
 4. Oi voi,te pojat saitte mut aivan villiks tänään. Meinaan ostin saunalimppariks lasisen kola-pullon! Se nökötti hangessa optimaalisen ajan ja oli tosiaankin kylmää,kun nostin pullon miehekkäästi huulille.Ja siis joo,ihan ookootahan se oli,mutt...jotenkin aika hapotonta,ja pääsin melkein vähän pettymään :| Ehkäpä tämä Zero-fani lähti merta edemmäs kalaan...

  VastaaPoista
 5. Mä veikkaan että oot pilannu kola-aistit tolla zerohömpötyksellä! Hangesta nykästy lasipullokola on ERITTÄIN kaunis asia ja on kyllä surullista jos olet pettynyt pyhyyden äärellä.

  VastaaPoista
 6. Merta edemmäs kolaan, eho-eho.

  Zeroa ei joo taida saada lasipullossa?.. Vähän vaikea pala arvioitavaksi koko tämä skenaario. Se pitäisi pilkkoa osaskenaarioihin, jotta syyllinen selviäisi...

  Mutta kyllä kolassa happoa on, kysy vaikka Kola-Ollilta.

  VastaaPoista