2.11.2010

Patukkaa kaikille aisteille

On taas aika äänestellä. Tässä kohteenne ja allekirjoittaneen lyhyt mielipide ns. evästykseksi.

Mars: Tää patukka on mielestäni aika överi. Makeuden hyökkäys tuntuu jo ensimmäisestä puraisusta ja etenee kuin Blitzkrieg Puolaan. Patukka paljon vastustele purtaessa. Joskus toivoisi, että se niin tekisi. Hyvä pätkä silti.

Snickers: Snickers on vähän omanlaisensa kyllä. Ei se kuitenkaan mielestäni niin huono ole, mitä Jusa väittää, ei todellakaan. Makua on vaikea kuvailla, mutta onhan siinä se oma sokeripähkinämäisyytensä. Suolapähkinän vastakohta-kö?

Twix: Tämä on kolmikon tylsin. En sano, että huonoin, en todellakaan tiedä, mutta tylsin kolmesta tää on, jotenkin ennustettava. Keksiä, suklaata ja toffeeta (vai mitä sen nyt sisältääkään), kaikkea sopivassa suhteessa. Tiedät jo etukäteen, että tää on hyvä ja kaikkihan tästä tykkää. 

Ongelmana tässä nyt on vaan se, että mikä näistä on paras. Hitostako sen pystyy sanomaan? Itse en vastausta tiedä, niin varmaan odotan, että äänestys etenee ja äänestän sitten voittajaa. Voittajan joukkueessa on hyvä olla.

Äänestykseen on tehty muuten upgreidaus. Voit antaa plus- ja miinusääniä, kuten BB:ssä konsanaan. Leinosella on iPhonessa laskin, se ynnäilee voittajan.

P.S. Jos joku osaa vastata kysymykseen "Paikkatietoinfrastruktuuri - mitä ja miksi", niin ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

2 kommenttia:

  1. snickers. kuten sanoit, mars on ylimakea ja twix tylsä. snickersissä on tarpeeksi sekalainen sisältö, jotta se pysyy mielenkiintoisena patukan loppuun asti.

    VastaaPoista