10.11.2010

Suomen suurin pieni

Satun asumaan parin sadan metrin päässä JUMALAUTA SUOMEN SUURIMMASTA KOTIPIZZA -RAVINTOLASTA! Olen ruokaillut paikassa kahdesti tai kolmesti. Joka kerta joku muu on maksanut annokseni, sillä jos itse maksaisin, valitsisin jonkin kunnollisen paikan. Yleensä siellä tulee käytyä, koska se tarjoaa myös gluteenitonta pizzaa ruokavammaiselle seurueen jäsenelle. Kunnon pizzeriassa ei ehkä irtoiaisi gluteenitonta pohjaa, muttei myöskään tulisi ryöstetyksi.

Huolimatta siitä, että paikka on Suomen suurin Kotipizza, tarjoiltavat pizzat ovat yhtä pieniä, ellei pienempiä kuin muissakin ketjun ravintoloissa. Kaltaiseni lättypolitiikan ammattilainen tuppaa ottamaan tuollaiset pizzat lähinnä vittuiluna, mutta viimeinen pisara on oikeastaan kätketty lisukkeisiin. Kaalisalaattia saat ottaa, jos maksat euron. Vesikin maksaa samanlaisen euron, onneksi hengittäminen oli vielä ilmaista.

Kuvan Opera-pizza oli kyllä perushyvän makuinen, mutta value for money oli kyllä alhainen. 8,20 taisi tuokin maksaa (ilman kolaa), siihen hintaan odottaisi jo että saisi pitsansa syödä alastoman naisen päältä, tai että lätty olisi ainakin perhepizza. Tai odottaisi edes että tulisi kylläinen olo, joka jäi kyllä pahasti vajavaiseksi. Mielestäni pizzalta pitää lähteä sellaisen olon kanssa, ettei ole ihan varma pääseekö kotiin hengissä.

Ravintola oli kyllä mukavan viihtyisä, joten lienee selvää, että ketju porskuttaa perheiden ja iäkkäämpien ihmisten tukemana vielä pitkään. Itse olen jo aikoja sitten hypännyt monikulttuuriseen elämään, tuen ulkomaisia yrittäjiä ja täten autan heitä sopeutumaan yhteiskuntaan. Tulee halvaksi ja on hyvää.

5 kommenttia:

 1. Repesin. Melkosen ankean näköinen pitsa.

  Hintaa en viitse edes kommentoida.

  En hyväksy.

  VastaaPoista
 2. Asutaan vissiin samoilla huudeilla, meikällä melkeinpä sama matka kyseiseen paikkaan :D

  VastaaPoista
 3. autat siis mielummin ulkomaalaisia yrittäjiä kiertämään veroja kuin rehellisiä ja verot maksavia suomalaisyrittäjiä

  VastaaPoista