10.11.2010

Kotipizza 2000 kilometriä etelämpänä

Leinonen tylytti tänään Kotsaria aika pahasti. Kuinka ollakaan einestin itsekin saman ketjun paikassa Krunassa aiemmin päivällä. Kokemukseni ei ollut huono.

Pieniähän nämä pizzat on, siitä ei pääse mihinkään. Peruskebabpaikat kilpailee koolla ja voittavat Kotipizzan kirkkaasti. Itsekin pidän koosta, mutta toisaalta ei maltillisuuskaan ole vain pahasta. Hitto, kun istuu koko päivän perseellään, lounaspizzaksi kelpaa pienikin.

Kalliiksi paikkaa ei kuitenkaan voi hakkua, ei näillä leveysasteilla. Kahden-kolmen täytteen lätyt, joihin lounasaikaan kuuluu kola (automaatista ehkä lantrattu, kuten aikaisemmin olen valittanut) maksaa 7-8 egeä. En tiedä, miten kauas mun pitäis lounaallani mennä, jotta samaan hintaan saisin saman setin. Kebabpizzeriat ovat kuitenkin keskustassa valitettavan harvassa.

Ja itse pizza. Otin old schoolisti Opera Specialin. Ja se oli aikas hyvä, täytyy sanoa. Sopivan rasvainen, sopivan juustoinen. Toisin kuin Jussia, meikää ei kaalit kiinnosta, joten salaatittomuuskaan ei haittaa.

Jos työpaikkani lähettyvillä olisi joku alveja kiertävä, sukulaisillaan 16 tunnin työpäiviä ruokapalkalla teettävä pizzayrittäjä, luultavasti käyttäisin hänen palvelujaan. Kyllähän halpa ja iso pizza on hyvä. Mutta kun ei ole, tyydyn Kotipizzaan.

1 kommentti:

  1. Juuri tätä lukijakuntanne on odottanut: full contact pizzabätläystä..!

    VastaaPoista