11.11.2010

Eskonkin suokkari

Meikäläisellä oli synttärit tuossa. En ole kova poika itseäni juhlimaan, mutta sain vaimolta kakkua nyt kuitenkin.

Diggailen kaikenlaisista kakuista, mutta bostonkakku on kyllä ehdottomia suokkareitani. Pullaa vuoassa ja päälle paljon sokeria. Ou beibe, herkullista! Bostoniin liittyy vain yksi ongelma, se tuo monesti mieleen erään tapauksen Esko Salmisen elämästä.

Nyt mennään aika henkilökohtaiselle tasolle meikäläisen sielunmaisemassa. Ei ehkä kannata jatkaa lukemista, jos on herkkä. Se on vaan niin, että mun päässä on kaikenlaista turhaa tietoa ja turhia muistikuvia. Tiedän sen kyllä, mutta joskus yllätän itsenikin, surullisesti.

Bostonkakusta muistan se, että aikoinaan vuonna nakki Blondi tuli taloon -sarjassa päähenkilö Hannu "Esko Salminen" Hurmala diggaili bostaria. Jostain syystä päähäni on jäänyt ko. sarjasta (josta en onneksi paljon muista, toim. huom.) sellainen kohtaus, jossa se naapurin naakka yritti hurmata Esko Salmista ja se yritti hurmata sitä bostonkakkua tekemällä. Esko oli hulluna siihen, nääs. Että näin.

Miksi ihmeessä muistan tuon? Olis sitä tähdellisempääkin. Ehkä olen tuolloin jo kokenut jotain hengenheimolaisuutta asiassa. Ehkä munkin sydämeen tie käy mahan kautta, ja avaimena toimii bostonkakku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti